Μέσα σε μια «ζεστή» βραδιά, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, ο σύλλογος «Φίλων της Φιλαρμονικής Ληξουριού» έκοψε την Πίτα του.
Έκοψαν την Πίτας τους οι “Φίλοι της Φιλαρμονικής Ληξουρίου” στην Αθήνα
Πολιτισμός
16/01/2017 | 20:00

Του Παναγή Φωκά

Μέσα σε μια «ζεστή» βραδιά, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, ο σύλλογος “Φίλων της Φιλαρμονικής Ληξουριού” έκοψε την Πίτα του στο Φιλολογικό Κέντρο πολιτισμού Παρνασσός στην «καρδία» της Αθήνας. Ο οικοδεσπότης πρόεδρος κ. Σπύρος Μένεγος έκανε μια μικρή ανασκόπηση στις δράσεις του συλλόγου τη χρονιά που μας πέρασε. Με συγκίνηση μίλησε για τις προσπάθειες που κάνει ο σύλλογος να σταθεί στα πόδια του, εκπληρώνοντας έτσι το μοναδικό σκοπό που έχει εκ του καταστατικού του, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, την βοήθεια της Φιλαρμονικής Ληξουρίου. Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά και στον πρόεδρο της Φιλαρμονικής κ. Γιώργο Αντζουλάτο ο οποίος είχε ταξιδέψει, από την Κεφαλονιά στην Αθήνα, για την ετήσια μεγάλη εκδήλωση του συλλόγου. Επίσης, ο κ. Μένεγος ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλουν στη διατήρηση και λειτουργία του συλλόγου ενώ απηύθυνε κάλεσμα σε νέα μέλη να αγκαλιάσουν αυτή τη προσπάθεια που κάνουν οι “Φίλοι της Φιλαρμονικής”.
Την κοπή της Βασιλόπιτας ευλόγησε ο συμπατριώτης μας Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Χαρτουλίαρης ο οποίος έτυχε μεγάλης υποδοχής και αγάπης από τους Ληξουριώτες.

Στο μουσικό μέρος της βραδιάς ο Κεφαλλονίτης μαέστρος, Παναγής Μπαρμπάτης στο πιάνο και η σοπράνο Ολγιάννα Πανίτσα-Μεταξά στο τραγούδι, μας ταξίδεψαν σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες αγάπης από όλο τον κόσμου με ήχο jazz, tango και musical.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο συμπατριώτης μας Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Μπαλάφας, η βουλευτής της ΝΔ, κα Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Κεφαλονιάς, κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, ο διακεκριμένος συμπατριώτης μας καθηγητής, κ. Διονύσης Βώρος, ο πρώην βουλευτής Κεφαλονιάς, κ. Γεράσιμος Μεσσάρης με την σύζυγο του, ο εμπορικός διευθυντής της Kefalonian Lines, κ. Γιώργος Βασιλαράς, ο επικοινωνιολόγος και στέλεοχος της ΝΔ, κ. Παύλος Παπαδάτος, η Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, κα Μαριολένη Νεοφύτου, ο καθηγητής και λάτρης της Κεφαλονιάς, π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο πρώην βουλευτής Κεφαλονιάς, κ. Παναγής Μπενετάτος, ο Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών, κ. Γιώργος Γερουλάνος, ο καθηγητής πανεπιστημίου, κ. Γεράσιμος Μεταξάς με την σύζυγο του κ.α.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer