Οι επισκέπτες που αποβιβάσθηκαν στο λιμάνι είχαν την ευκαιρία να δουν την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία, για τον εορτασμό της Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
Έφτασαν 2000 τουρίστες σήμερα στο βροχερό Αργοστόλι!
Τουρισμός
21/05/2016 | 12:08

Υπό βροχή έφτασαν περίπου 2000 τουρίστες σήμερα το πρωί στο Αργοστόλι, με το κρουαζιερόπλοιο «Thomson Dream» που κατέπλευσε στο «μπαστούνι».

Οι επισκέπτες που αποβιβάσθηκαν στο λιμάνι, περιηγήθηκαν στην πόλη μας, έκαναν τα ψώνια τους μαγαζιά του Λιθοστρώτου, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία, για τον εορτασμό της Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα και να τραβήξουν πολλές φωτογραφίες.

Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που ρωτούσαν να μάθουν για την Ένωση, αλλά και για την διακριτική παρουσία των αστυνομικών σε διάφορα σημεία της πόλης μας, λόγω της άφιξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο νησί μας.

Φυσικά αρκετοί ήταν αυτοί που προτίμησαν μια κοντινή εκδρομή, ενώ ο καιρός τους χάλασε τα σχέδια για μπανάκι στις πανέμορφες παραλίες του νησιού μας.

Η φωτό είναι από το anexarttitosblogspot.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer