Καταγγελία των εργαζομένων και των ιατρών του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου
“Διαλύουν το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο”
Κοινωνία
24/04/2016 | 16:32

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟΥ

ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 Οι εργαζόμενοι του Μαντζαβινατίου βιώνουν τις τελευταίες ημέρες την πλήρη αποσύνθεση του νοσοκομείου τους. Μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα με τον πληθυσμό της Παλικής να έχει υπερδιπλασιαστεί, παράνομα, μεθοδευμένα και αιφνιδιαστικά εστάλησαν χαρτιά μετακινήσεων με την μορφή ‘’ επιστράτευσης’’  για κάλυψη αναγκών του νοσοκομείου Αργοστολίου στους ιατρούς Κουρή Γεώργιο, Αλεξανδροπούλου Νόπη ,Θεοφιλάτο Γεράσιμο, Ζαπάντη Αναστάσιο (χειρουργό) και έπονται σύμφωνα με πληροφορίες μας και μετακινήσεις αγροτικών ιατρών, μικροβιολόγου, παρασκευαστριών εργαστηρίου. Ήδη δε έχει μετακινηθεί η φαρμακοποιός κ. Μουδήλου.

  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την στάση της 6ης ΥΠΕ ( κ. Κωστακιώτη Δημήτριο) για την μεθοδευμένη προσπάθεια κλεισίματος του νοσοκομείου μας .
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ότι επί ένα χρόνο δεν κατόρθωσε το Υπουργείο Υγείας και η 6η ΥΠΕ να δώσει λύσεις στα επείγοντα προβλήματα στελέχωσης του νοσοκομείου Αργοστολίου με αποτέλεσμα να διαλύει όλες τις υπόλοιπες δομές υγείας του νομού.
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ όλους αυτούς που επιδιώκουν το ξεχαρβάλωμα της σεισμόπληκτης Παλικής
  • Ως εργαζόμενοι του Μαντζαβινάτειου είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε την ασφάλεια της υγείας των πολιτών του τόπου μας καθώς και την αξιοπρέπεια ιατρών και ασθενών.
  • ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ με πρώτη την αναστολή των τακτικών εξωτερικών ιατρειών (συνταγογράφηση κ.λ.π) σε χρόνο που θα ανακοινωθεί.
  • ΖΗΤΑΜΕ από όλους τους φορείς του τόπου ( βουλευτή, Αυτοδιοίκηση, συλλόγους ) να πάρουν σαφή και ξεκάθαρη θέση για το πως θέλουν το Μαντζαβινάτειο,
  • ΖΗΤΑΜΕ την συμπαραστάτη του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΙΚΗΣ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

                                                                                       

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer