Προσοχή πάσα ομοιότητα με ανθρώπους και καταστάσεις κρίνεται εντελώς τυχαία και συμπτωματική
Εδώ τα καλά βραβεία…
Βανια Σαμολη
26/11/2014 | 14:46

Εδώ τα καλά βραβεία, βραβεία, μικρά, βραβεία μεγάλα, βραβεία για όλα τα γούστα, για όλες τις ηλικίες, για όλες τις συνθήκες, για κάθε ιδιότητα, κάθε κατάσταση, άμα έχετε δε κάνει κανένα κατόρθωμα ακόμη καλύτερα, αν όχι μην ανησυχείτε θα βρεθεί ένα βραβείο και για την περίπτωση σας.
Πάρτε κόσμε να έχετε, τρελαθήκαμε και τα μοιράζουμε, όλα δωρεάν, αβέρτα κουβέρτα, στα πλαίσια του εθελοντισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ανιδιοτέλειας και της Ανθρωπιάς μας. Διανύουμε καιρούς χαλεπούς και ένα βραβείο, μια πλακετούλα, ένα μετάλλιο, μπορεί κάλλιστα, απλά και ανώδυνα να σας φτιάξει την διάθεση.
Δεχόμαστε και παραγγελίες για το ατομικό σας βραβείο, που θα δημιουργηθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις και την προσωπική σας πινελιά. Πάντα σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και χαρίσματά σας.
Η αφιέρωση διαμορφώνεται κατά το δοκούν. Αν θέλετε μας στέλνετε κείμενο της επιλογής σας αλλιώς μην αγχώνεσθε κάτι θα βρούμε να γράψουμε, ιδέες να φάνε και οι κότες.
Ενδεικτικές γενικές αφιερώσεις που τελευταία θεωρούνται πολύ δημοφιλείς:
• «για το ήθος και την προσφορά του/τους» (αόριστο καλύπτει πολλά. Όλοι όσοι δεν έχουν καταδικαστεί για σοβαρά αδικήματα είναι εν δυνάμει δικαιούχοι. Εναλλακτικά επιδίδεται και στις επιχειρήσεις παντός είδους με ενδιαφέρουσες προσφορές-εξαιρούνται οι οίκοι ανοχής ),
• «για τις εξαίρετες υπηρεσίες του/τους» σκέτο ή «για τις εξαίρετες υπηρεσίες του/τους στην κοινωνία» (το δικαιούνται αυτοί που πετάνε τα σκουπίδια τους στους κάδους, τηρούν το ωράριο κοινής ησυχίας, οι δημόσιοι υπάλληλοι που παραμένουν στα γραφεία τους και δέχονται να εξυπηρετούν τους πολίτες, όσοι δεν παραβιάζουν τον ΚΟΚ, εκείνοι που ψωνίζουν συχνά στηρίζοντας την αγορά, οι οίκοι ανοχής που δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία λόγω της αναφοράς του ήθους αλλά συνήθως προσφέρουν σημαντικά στο κοινωνικό σύνολο κτλ)
• «για τις άριστες επιδόσεις του/τους» δεν διευκρινίζεται που, πως και τι …….όλα όσα υπονοούνται δεκτά, υπάρχει και σε αναλυτικότερη εκδοχή πχ «για τις άριστες επιδόσεις του στον καθαρισμό των άπλυτων…ή στο ξέπλυμα, στο μαγείρεμα, στο σκάψιμο λάκκου ή στο θάψιμο, ενίοτε και στο κούνημα της αχλαδιάς», κτλ
• « για την χορηγία του» μην αγχώνεστε δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, ότι μπορεί ο καθένας, ένα ποτήρι νερό, ένα τσιγάρο σε τρακαδόρο, ένα γλειφιτζούρι σε ένα παιδάκι, δεν έχει σημασία, μετρά η πρόσθεση και η καλή καρδιά. Αυτήν επιβραβεύουμε.
Ασφαλώς η αφιέρωση μπορεί να λάβει και πιο ειδική διατύπωση :
• « στον Γιώργο που τηρεί το ωράριο εργασίας του στο Δημόσιο»,« στην Μαρία που δεν απατά τον σύζυγο της»,« στην Ελένη που φροντίζει την προσωπική της υγιεινή»,« στον Κώστα που παίρνει πάντα προφυλάξεις κατά την σεξουαλική του συνεύρεση»,« στην Κατερίνα που τρώει σωστά», « στον Δημήτρη που αθλείται καθημερινά», «στην Τάνια που έκοψε το κάπνισμα» κτλ
Τώρα για πρώτη φορά θεσπίστηκαν βραβεία, για παιδιά και για κατοικίδια σε ειδικά σχήματα και χρώματα κατάλληλα για κάθε αποδέκτη. Προσφέρονται ως κίνητρα επιβράβευσης ή ενθάρρυνσης καλής συμπεριφοράς. Ενδεικτικά για τα παιδάκια κυκλοφορούν βραβεία λούτρινα που αναγράφουν: « Στον Χριστάκη που πλένει τα δόντια του», «στην Κικίτσα που έκανε ωραία γράμματα», « στην Μιμικά που δεν κλαψουρίζει», « στον Ηρακλή που κοιμάται νωρίς» κτλ, ενώ για τα κατοικίδια πλακέτες σε σχήμα κοκάλου για τους σκύλους, ψαριού για τις γάτες με την ανάλογη πάντα μυρωδιά και επιγραφή τύπου : « Στον Αζορ που δεν τα έκανε μέσα», «στην φιφίκα που δεν κατουράει την γλάστρα» , στην «Λουλού που δεν γαυγίζει ώρες κοινής ησυχίας» κτλ, τα οποία ασφαλώς προσαρμόζονται ανάλογα με τις υποδείξεις σας.
Και τέλος κάτι πρωτοποριακό, για πρώτη φορά ο θεσμός της τελετής αυτοβράβευσης !!!!!!Όχι μόνο διαλέγεται ή δημιουργείτε το βραβείο της αρεσκείας σας αλλά σας ετοιμάζουμε και ειδική τελετή όπου θα το απονείμετε μετά τιμών, βαΐων και κλάδων στον εαυτό σας. Αν θέλετε σας βρίσκουμε και επίτιμα πρόσωπα προκειμένου να παρακολουθήσουν την βράβευσή σας. Αυτό όμως θα σας κοστίσει κάτι τις.
Είπαμε τρελαθήκαμε και μοιράζουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και τα πάντα χωρίς χρήματα, υπάρχουν και κάποια που έχουν κόστος…..κατά τα άλλα μπατε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε!!!!!!!!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer