Ποια είναι τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής για τα Χριστούγεννα. Ποιος ο ρόλος του συλλόγου η «Κράνη».
ΕΚΠΛΗΞΗ: Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Αργοστόλι
Δημοφιλή
30/10/2014 | 19:58

Ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό στα πρότυπα άλλων δήμων, που υπόσχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους, με παγοδρόμιο, καρουζέλ και στολισμένα δέντρα, θα συνθέτει την εορταστική ατμόσφαιρα που φέτος θα στηθεί στο κέντρο του Αργοστολίου και θα υποδεχθεί το νησί μας τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.
Στα σκαριά ενός φιλόδοξου project βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η ΚΕΔΗΚΕ με το σύλλογο «Κράνη» και τον αντιδήμαρχο Αργοστολίου Διονύση Λυκούδη.
Αξέχαστα Χριστούγεννα σε μικρούς και μεγάλους υποσχέθηκε στο e-kefalonia.net ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου Διονύσης Λυκούδης επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών για κάτι μεγάλο τα Χριστούγεννα. «Ξεχάστε τη πλατεία τα Χριστούγεννα, τόνισε ο κ. Λυκούδης. Θα τη μετατρέψουμε σε ένα μαγικό χωριό, στολισμένη για τα παιδιά και τους μεγάλους. Θα έχει δύο μεγάλες πύλες και καθημερινά θα γίνονται πολλές εκδηλώσεις με τις φιλαρμονικές μας να συνθέτουν μια Επτανησιακή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα».
Το χωριό αυτό θα δημιουργηθεί στο κέντρο του Αργοστολίου, στη πλατεία Βαλλιάνου. Παράλληλα προβλέπεται να στολιστεί ένα μεγάλος μέρος της πόλης τόνισε ο κ. Λυκούδης ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του στο e-kefalonia.net.
Για το ίδιο θέμα σε λίγη ώρα στο epta.tv θα είναι καλεσμένος ο Πρόεδρος του συλλόγου η «Κράνη» Σταύρος Σπάθης ο οποίος θα μιλήσει στο κεντρικό δελτίο και τη Γιάννα Κουλουμπη για το φιλόδοξο σχέδιο λέγοντας ότι σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Διονύση Λυκούδη πάμε να φτιάξουμε κάτι παρόμοιο με την Ονειρούπολη της Δράμας.
Ας ελπίσουμε αυτά τα Χριστούγεννα να μείνουν αξέχαστα για μικρούς και μεγάλους στο Αργοστόλι και σε όλη τη Κεφαλονιά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer