Αθώος κρίθηκε σήμερα από τη δικαιοσύνη ο Μάρκος Κοτσιλίνης, που ήταν κατηγορούμενος, γιατί, ως πρώην Δήμαρχος Πυλαρέων έφτιαξε στην παραλία του Μύρτου ξύλινο δάπεδο και κινητή καντίνα.
Η δικαίωση αργεί, αλλά έρχεται
Πολιτική
19/03/2014 | 11:45

Αθώος κρίθηκε σήμερα  από τη δικαιοσύνη ο  Μάρκος Κοτσιλίνης, που ήταν κατηγορούμενος, γιατί, ως πρώην Δήμαρχος Πυλαρέων , έφτιαξε στην παραλία του Μύρτου ξύλινο δάπεδο, κινητή καντίνα και διαδρόμους για την εξυπηρέτηση των λουομένων της ξακουστής παραλίας. Καταγγελία δημότη και σχετικά δημοσιεύματα, το 2008,διατυμπάνιζαν πως ο Δήμος παρανομεί.
Παρόμοιο θέμα εμπλοκής του Μάρκου  με την δικαιοσύνη, για την προστασία δημοτικής περιουσίας- μνημείο ανεμόμυλος στα Ποταμιανάτα- είχε περίοπτη θέση επί μακρόν στα πρωτοσέλιδα και σε  στήλες του τοπικού  τύπου το 2010 από επώνυμους και ανώνυμους αρθρογράφους. Η υπόθεση έληξε δικαστικά με αναγνώριση του αντιδίκου για το δίκαιο των ενεργειών του Δημάρχου.
Επίσης παρόμοια καταγγελία, αυτή τη φορά από πρώην συνεργάτη  και αξιωματούχο του πρώην Δήμου Πυλαρέων, πως δήθεν, έγιναν .. πολιτικές διώξεις ,επειδή  ο Μάρκος άδειασε  μια ομβροδεξαμενή, από όπου πότιζαν δωρεάν  τα κοπάδια και  που είχε μολυσμένο νερό και προστατεύτηκαν  έτσι τα ζώα τους , μπήκε με δικαστικό βούλευμα  στο αρχείο. Για την υπόθεση αυτή χύθηκε πολύ δημοσιογραφικό μελάνι το έτος 2009,  όπου ο Μάρκος και πάλι ήταν «ο κακός».
Η δικαίωση μπορεί να άργησε, αλλά ήρθε.
Στο μεταξύ, ο Μάρκος Κοτσιλίνης  και κατ επέκταση, όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα, ήταν  στα «μανταλάκια». Ο αρχικός θόρυβος δημιουργεί υποψίες κυρίως για όσους έχουν τα πόστα, ενώ η δικαίωση, όταν έρχεται, περνάει απαρατήρητη
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Η πανέμορφη παραλία του Μύρτου

Η πανέμορφη παραλία του Μύρτου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer