Άνοιξε τις πύλες της μία μεγάλη Διεθνής έκθεση για τον Ελληνικό Τουρισμό.
Η Κεφαλονιά στην έκθεση GREEK TOURISM Expo (βίντεο)
Πρωτοσέλιδα
05/12/2014 | 23:48

Του Παναγή Φωκά

 

Άνοιξε τις πύλες της, σήμερα το πρωί, μία μεγάλη Διεθνής έκθεση για τον Ελληνικό Τουρισμό, η GREEK TOURISM Expo και περιμένει τους επισκέπτες της έως την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo.
Περισσότεροι από 150 εκθέτες, δεκάδες διεθνείς buyers τουρισμού από 18 χώρες και χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό συναντιούνται για νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Όλοι μαζί, εκθέτες και επισκέπτες, προωθούν τον Ελληνικό Τουρισμό.
Σε αυτή την μεγάλη έκθεση ο Δήμος Κεφαλονιάς κάνει αισθητή την παρουσία του στη φετινή TOURISM EXPO 2014 με σκοπό την προβολή της Κεφαλονιάς αλλά και την ανάδειξη νέων μορφών Τουρισμού.

expo_metropolitan4
Ωστόσο, έκπληξη και μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει ο διαγωνισμός που πραγματοποιείται από την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης σε συνεργασία με το Katsouris Travel & Yachting services και την Kefalonian Lines για 2 δωρεάν τετραήμερα στην Κεφαλονιά.

stand ekthesis
Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή και οι νικητές θα ανακοινωθούν από την επίσημη σελίδα του facebook των Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης (Kefalonia & Ithaca Hotels Association)
Στο πλαίσιο της έκθεσης αύριο Σάββατο και ώρα 18.00 στον χώρο του περιπτέρου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με σκοπό την ανάδειξη νέων μορφών Τουρισμού. Οι εμπορικοί επισκέπτες και το κοινό της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κεφαλονιά, τις δυνατότητες της αλλά και να γευτούν τις εξαιρετικές ποικιλίες κρασιού και τοπικών προϊόντων.

expo_metropolitan1

Αντωνάτου: Κάτι αλλάζει στα τουριστικά περίπτερα της Κεφαλονιάς
Το περίπτερο της Κεφαλονιάς στη έκθεση έχει προσελκύσει πολλούς ανθρώπους που ασχολούνται με το τουρισμό. Μάλιστα, για πρώτη φορά ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει οπτικοακουστικό υλικό με πολλά τρέιλερ για το νησί μας.
Στο περίπτερο συναντήσαμε την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των ενοικιαζομένων τουριστικών καταλυμάτων της Κεφαλονιάς κα Σίσσυ Αντωνάτου η οποία μας μίλησε τόσο για την έκθεση όσο και για τη νέα φιλοσοφία στο τουριστικό περίπτερο που δημιούργησε ο Δήμος Κεφαλονιάς:

expo_metropolitan5

expo_metropolitan2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer