Στο Βουκουρέστι πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως και τις 28 Φεβρουαρίου του 2016 η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Ρουμανίας TTR, στην οποία συμμετείχαν 30.000 επισκέπτες και πάνω από 300 εκθέτες.
Θετικά μηνύματα για την Κεφαλονιά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Ρουμανίας TTR στο Βουκουρέστι
Τουρισμός
04/03/2016 | 07:58

Στο Βουκουρέστι πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως και τις 28 Φεβρουαρίου του 2016 η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Ρουμανίας TTR,  στην οποία συμμετείχαν 30.000 επισκέπτες και πάνω από 300 εκθέτες.
Η συγκεκριμένη Εκδήλωση θεωρείται η μεγαλύτερη Έκθεση της Ρουμανίας στον κλάδο του Τουρισμού, παρουσιάζοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό τουριστικών επιχειρήσεων τόσο από τη Ρουμανία όσο και από  ολόκληρη την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.
Η Διεθνής Τουριστική έκθεση TTR αποτελεί ένα διεθνές τουριστικό γεγονός, όπου σε λίγες μόνο ημέρες Στελέχη και Θεσμικοί Παράγοντες του Τουρισμού και Επαγγελματίες απ’ όλους τους κλάδους της Τουριστικής Βιομηχανίας  και από διάφορα μέρη του κόσμου συναντιούνται μεταξύ των , έτσι ώστε να διαφημιστούν, να συζητήσουν, να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες και συμφωνίες συνεργασίας, με στόχο να αποκτήσουν ακόμα καλύτερες προσβάσεις στο διεθνές τουριστικό περιβάλλον.
Περιφέρειες και Δήμοι της Χώρας κυριάρχησαν επικοινωνιακά με διάφορες Εκδηλώσεις, , συνεργασίες και δράσεις προβολής, έτσι ώστε η Ελλάδα ως προορισμός να είναι ένας εκ των πιο προσφιλών προορισμών της Βαλκανικής Αγοράς.
Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και με έμφαση στη Θρησκευτική περιήγηση, αφού το Ορθόδοξο Πάσχα συμπίπτει με την έναρξη της Τουριστικής Περιόδου, ο Α/Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Ευάγγελος Κεκάτος προώθησε περαιτέρω το Νησί ως ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό, έχοντας ο ταξιδιώτης να επιλέξει ανάμεσα σε πλείστες δραστηριότητες επιμορφωτικών και ψυχαγωγικών δράσεων, που αναπτύσσονται στο Νησί.
Το πλούσιο έντυπο πληροφοριακό ταξιδιωτικό υλικό για την Κεφαλονιά που μοιράστηκε στους ενδιαφερόμενους και η ενίσχυση των ήδη δυνατών πολιτιστικών δεσμών μεταξύ του Νησιού και της Ρουμανίας δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος στο Νησί.
Οι αμέσως επόμενες δράσεις Ταξιδιωτικής προβολής της Κεφαλονιάς από τον κ.Κεκάτο , με Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι οι συμμετοχές στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο και ο Τουρισμός Κρουαζιεροπλοίων στη SeaTrade- Miami, στο Fort Lauderdale των Η.Π.Α. που θα συνδυαστεί με συνεργασίες με το Προεδρείο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «Οδυσσεύς».

kekatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer