Μετά από 38 χρόνια η Γιορτή της Ρομπόλας είναι θεσμός και ίσως το μεγαλύτερο θερινό πανηγύρι της Κεφαλονιάς.
Μαγική βραδιά στη Γιορτή της Ρομπόλας
Δημοφιλή
24/08/2015 | 13:20

Ρεπορτάζ: Παναγής Φωκάς

Μετά από 38 χρόνια η Γιορτή της Ρομπόλας είναι θεσμός και ίσως το μεγαλύτερο θερινό πανηγύρι της Κεφαλονιάς. Όπως λένε και οι διοργανωτές είναι τα αντάμωμα των απανταχού Κεφαλλονιτών αλλά και το μέρος που εκατοντάδες τουρίστες μαθαίνουν τα μυστικά του γλεντιού και της διασκέδασης των Κεφαλλονιτών αλλά απολαμβάνουν και άφθονη Ρομπόλα. giorth_robolas (3)
Φέτος ο Καλλιτεχνικός σύλλογος «Μέρμηγκας» είχε οργανώσει κάτι διαφορετικό, κάτι που στα μάτια των περισσότερων φάνταζε ξεχωριστό. Στην αρχή της βραδιάς (μία από τις δύο που γίνεται το γλέντι) τίμησε τα «δικά μας» παιδιά της άρσης βαρών Βαγγέλη Γαλιατσάτο και την Αναστασία Μεταξά για τις μεγάλες επιτυχίες που μας χάρισαν τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα τα τμήματα του συλλόγου μας «δίδαξαν» Κεφαλλονίτικους παραδοσιακούς χορούς. giorth_robolas (4)
Μετά το λόγο πήρε ο κόσμος και η πίστα «άναψε φωτιές» με την ορχήστρα του Μάκη Σκλαβουνάκη.
Το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος με την σύζυγο του Γιώτα Αποσταλάτου, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, ο «εξ απορρήτων» σύμβουλος του Περιφερειάρχη Γεράσιμος Παναγιωτάτος Τζάκης, ο πολιτευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Διονύσης Κοκκόσης και Ηλίας Κουρκουμέλης.
Αξίζει: Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου κέρδισε η συμπατριώτισσα μας παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου που έκλεψε τις εντυπώσεις χορεύοντας Κεφαλλονίτικο Μπάλο.
Αξίζει2: Μετά από παρότρυνση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων την εκδήλωση κατέγραψε δημοσιογραφικό team από την «Καθημερινή»
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ: giorth_robolas giorth_robolas (2) giorth_robolas (5) giorth_robolas (6) giorth_robolas (7) giorth_robolas (8) giorth_robolas (9) giorth_robolas (10) giorth_robolas (11) giorth_robolas (12) giorth_robolas (13) giorth_robolas (14)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer