Εκτός ημερήσιας διάταξης τέθηκε το θέμα του καθεστώτος λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Με 4 θέματα της ημερήσιας διάταξης συνεδρίασε η ΚΕΔΗΚΕ
Κοινωνία
24/10/2014 | 22:03

Συνεδρίασε σήμερα στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΗΚΕ. Τη συζήτηση ξεκίνησε ο πρόεδρος κ Άγγελος Κωσταντάκης με αναφορά στη ΚΕΔΗΚΕ ώστε να γνωρίζουν τα μέλη ποια είναι, τι προσφέρει και τις εγκαταστάσεις που διαθέτει. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν 4 συζητήθηκαν απ’ όλα τα μέλη που μετά από διαλογική συζήτηση ψήφισαν.
Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο θέμα σχετικά με την έγκριση δελτίων προόδου εξωτερικών συνεργατών (μαέστροι φιλαρμονικών) το συμβούλιο ψήφισε κατά πλειοψηφία για τις τρεις φιλαρμονικές που βρίσκονται στο Αργοστόλι, στο Ληξούρι και στη Λειβαθώ. Ομόφωνα ψηφίστηκε το θέμα για την αποδοχή επιχορήγησης χρημάτων από τη λυρική σκηνή για το θέατρο «Μαρκάτο» στο Ληξούρι καθώς και για την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεως από τον προϋπολογισμό της ΚΕΔΗΚΕ. Κλείνοντας τελευταίο θέμα ήταν σχετικά με τις εργασίες συντήρησης αγωνιστικών γηπέδων με φυσικό χλοοτάπητα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου όπου τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου υπερψήφισαν ομόφωνα και μίλησαν για τον καθημερινό έλεγχο και τη φροντίδα των γηπέδων. Εστίασαν δε στο πρόβλημα που υπάρχει με την έλλειψη προσωπικού.
Τέλος εκτός ημερήσιας διάταξης τέθηκε το θέμα του καθεστώτος λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η απάντηση που δόθηκε είναι ότι μέχρι σήμερα τα γήπεδα διατίθενται δωρεάν προς το κοινό και τα αθλητικά σωματεία, αφέθηκε όμως να εννοηθεί ότι είναι πολύ πιθανό να τεθεί επί τάπητος κάποιο οικονομικό κόμιστρο, εάν και εφόσον το αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο.

ked ked2 ked3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer