Στη μεγάλη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά με ειδικές ανάγκες των περιοχών Περατάτα, Φαρακλάτα και Ληξούρι της Κεφαλονιάς.
Μια συγκινητική βραδιά για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες
Πολιτισμός
25/05/2014 | 15:08

Στη μεγάλη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 μια μεγάλη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά με ειδικές ανάγκες των περιοχών Περατάτα, Φαρακλάτα και Ληξούρι της Κεφαλονιάς.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι παρακάτω φορείς:
1. Αδελφότης Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά
2. Αδελφότης Κεφαλλήνων Αθηνών
3. Ένωσις Ελλήνων Λογοτεχνών
4. Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών
5. Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Ληξουρίου
6. Σύλλογος Φαρακλάδων Η ΕΥΓΕΡΟΣ
7. Σύνδεσμος Αποφοίτων Πατμιάδος Σχολής
Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Βυζαντινή Χορωδία του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών και η Χορωδία και Μαντολινάτα της Αδελφότητος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, που καταγοήτευσαν όλους τους καλεσμένους.
Σπουδαίοι συμπατριώτες μας παρουσίασαν το έργο άλλων μεγάλων προσωπικοτήτων Κεφαλλονιτών του Λόγου και της Τέχνης:
1. Θέμα: Μαρίνος Αντύπας
Ομιλητής: Βαγγέλης Σακκάτος
2. Θέμα: Πέτρος Αλιβιζάτος
Ομιλητής: Γεράσιμος Ρηγάτος
3. Θέμα: Μυρτιώτισσα
Ομιλήτρια: Ρίτα Βλυσμά
Θερμές ευχαριστίες:
– Στο Δ.Σ. του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή μας.
– Στον επιχειρηματία κ. ΦΩΚΑ, για την δωρεάν παραχώρηση δύο δωματίων για δύο ημέρες στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ για τη φιλοξενία δύο οικογενειών με άτομα με ειδικές ανάγκες, ώστε να παρευρεθούν στην προς τιμή τους εκδήλωση.
Σημειώνεται ότι τα πραγματοποιηθέντα έσοδα έχουν ήδη κατατεθεί στο ταμείου του Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Κεφαλονιάς.
Ένα ευχαριστώ, ακόμη, στις Εκκλησιαστικές, Πολιτικές και Αυτοδιοικητικές Αρχές για την ηθική και υλική τους συμπαράσταση.
Εκφράζουμε, τέλος, τις ευχαριστίες μας στους επώνυμους και ανώνυμους Κεφαλλονίτες και μη που παρέστησαν στην εκδήλωσή μας, και όλους τους διαβεβαιώνουμε ότι αυτή μας η εκδήλωση ήταν μόνο η αρχή.
Εκ μέρους των διοργανωτών,
Σάββας Τσάσης
Δημοσιογράφος – Συγγραφέας
Πρόεδρος Συνδέσμου Αποφοίτων Πατμιάδος Σχολής

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer