Βόλτα στο "Αστρικό Χωριό" και μελωδική συντροφιά με τα τραγούδια για παιδιά του Κεφαλονίτη στιχουργού Σαράντη Αλιβιζάτου
“Να σου πω μια ιστορία;” στον “Ionian Galaxy”
Κοινωνία
13/02/2016 | 10:06

Αυτό το Σάββατο 13/2,στις 3.00-4.00 μ.μ., στην εκπομπή μας για παιδιά «Να σου πω μια ιστορία;», ελάτε να επισκεφτούμε το «Αστρικό Χωριό» (Κατερίνα Κρις, εκδ. Πατάκης)! Μελωδική συντροφιά θα μας κρατήσουν τα τραγούδια για παιδιά του Κεφαλονίτη στιχουργού Σαράντη Αλιβιζάτου και του μουσικοσυνθέτη Σεργκέι Σαμπουτίν από το CD “To Μπλε Λουλούδι”.
Μεγάλη είναι η χαρά μας που η συγγραφέας του βιβλίου Κατερίνα Κρις θα μας χαιρετήσει τηλεφωνικώς και που θα κουβεντιάσουμε ‘στον αέρα’ με τον διακεκριμένο στιχουργό Σαράντη Αλιβιζάτο για τα τραγούδια του για παιδιά, την Κεφαλονιά και πολλά άλλα! Στο τελείωμα της εκπομπής ο μουσικοσυνθέτης Σεργκέι Σαμπουτίν θα μας αποχαιρετήσει τηλεφωνικά!
Ενα «τυχερό» παιδάκι που θα τηλεφωνήσει στο 26710-25361 στη διάρκεια της εκπομπής θα πάρει δώρο «Το Αστρικό Χωριό» από τις εκδόσεις Πατάκη!
ΜΟΝΟ στον Ionian Galaxy 90,8!
ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ioniangalaxy.gr, (επιλέγοντας το πεδίο: ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ) ή/και στο http://www.onradio.gr/player.php?id=544
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Καλλιόπη Λιοσάτου, Θεατροπαιδαγωγός
Σας περιμένουμε!

mple louloudi to_astriko_xwrio

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer