Απίστευτες εικόνες στη τελευταία συνεδρίαση του Ιερατικού Ταμείου παρουσία του Γερμανού.
Ούτε ευρώ στα ταμεία της Μητρόπολης
Δημοφιλή
27/04/2015 | 12:26

Ρεπορτάζ: Παναγής Φωκάς

Σε άσχημη κατάσταση είναι το Ταμείο της Μητρόπολης Κεφαλληνίας μιας και από τι φαίνεται τα ταμειακά διαθέσιμα είναι στο πάτο του …βαρελιού, ενώ όπως δείχνουν τα στοιχεία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-kefalonia, τα έξοδα είμαι περισσότερα από τα έσοδα. Ο Τοποτηρητής, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να βάλει τάξη και να οργανώσει τη Μητρόπολη μας που μάλλον το τελευταίο διάστημα ήταν στον …αυτόματο. Μάλιστα για τα έξοδα της Μητρόπολης έπερναν λεφτά από το Ιερατικό Ταμείο (ταμείο των κληρικών και αυτών που έχουν ανάγκη).
Πληροφορίες του e-kefalonia.net αναφέρουν μάλιστα ότι κατά την σύγκλιση συνεδρίασης του Ιερατικού Ταμείου της Διοικούσας Επιτροπής έγινε διαμάχη μεταξύ ιερέων υπό τα έκπληκτα βλέμματα του Τοποτηρητή κ. Γερμανού.
Συμπερασματικά, το τελευταίο διάστημα και ενώ ο Μακαριστός Σπυρίδωνας δεν μπορούσε να τελέσει τα καθήκοντα του παρατηρήθηκε αρρυθμία στη λειτουργία και στη Διοίκηση της Μητρόπολης ενώ τα ταμείο ήταν …άδειο.
Αξίζει: Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Τοποτηρητής κ. Γερμανός με τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλει το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να βάλει τάξη στη διοίκηση της Μητρόπολης καθώς και να τηρούνται …σκονισμένες εγκύκλιοι της Ιεράς Συνόδου που για πολλά χρόνια έμεναν στα συρτάρια του Επισκοπής.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer