Ο πρώην υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία του κόμματος
Ο Λοβέρδος καλεί τον Παπανδρέου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Πολιτική
30/01/2015 | 17:14

“Αν θα είμαι υποψήφιος θα το πω στο συνέδριο και όχι στα ΜΜΕ”, τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην εκπομπή του Ανδρέα Παπαδόπουλου, “901 κεντροαριστερά στα FM”, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία του κόμματος.

Μάλιστα ζήτησε “ανοιχτή εκλογή νέου αρχηγού από το λαό” και όχι από τη βάση του κόμματος, ενώ για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας σημείωσε ότι “εφόσον προταθεί πολιτικό πρόσωπο και το κόμμα του δεν διαφωνεί με αυτή την υποψηφιότητα το ΠΑΣΟΚ θα το ψηφίσει” συνεχίζοντας τη γραμμή που έδωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ακόμη συμπλήρωσε πως στο ΠΑΣΟΚ “έχουμε ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας και να βρούμε το στίγμα μας. Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να μα συριζοποιήσουν ή να μας πάνε δεξιότερα”.

Ενώ σχετικά με το κάλεσμα του κόμματος αλλά και τον “αποκλεισμό” του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργου Παπανδρέου, από τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελο Βενιζέλο, ο κ. Λοβέρδος είπε: “Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να δώσει εξηγήσεις για ότι έκανε στον ίδιο και στα στελέχη του. Εμείς καλούμε τους πάντες. Το κάλεσμα θα είναι γενικό και ανοικτό. Και όταν λέμε ανοικτό, αυτό εννοούμε. Δεν θα περιορίσουμε το συνέδριο στη συζήτηση με τους Παπανδρεικοιύς , άλλα με όλους τους χώρους. Πολλοί την ενότητα την αντιλαμβάνονται ως συζήτηση με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, όμως εμείς πρέπει να απευθυνόμαστε σε όλη την κοινωνία. Θα δούμε τις ευθύνες μας και τα καλά και ενωμένοι χωρίς Βαβυλωνίες θα πάμε στην εκλογή αρχηγού”.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer