Επεισοδιακή η έναρξη του Δημ. Συμβουλίου, μετά από αρκετές αναβολές.
Πάνε να βάλουν τον Δήμο σε Επιτήρηση…
Πολιτική
30/07/2014 | 17:41

Επεισοδιακή η έναρξη του Δημ. Συμβουλίου, μετά από αρκετές αναβολές, κι ενώ πολλοί έφθασαν στην έξοδο, τελικά μαζεύτηκε ο μαγικός αριθμός «21» δημοτικοί σύμβουλοι και η συνεδρίαση ξεκίνησε.
Μάλλον η σημερινή συνεδρίαση είναι η τελευταία ενός συμβουλίου που από πολλούς χαρακτηρίστηκε το πιο αποτυχημένο που έχει περάσει από την Κεφαλονιά. Το πρώτο Δημ. Συμβούλιο του ενιαίου δήμου Κεφαλονιάς.

Ας αφήσουμε όμως αυτές τις διαπιστώσεις στον ιστορικό του μέλλοντος, προς το παρόν ο Δήμος όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος το Παρατηρητήριο πάει να βάλει το Δήμο σε επιτήρηση, γι αυτό με νύχια και με δόντια ήθελαν να γίνει η σημερινή συνεδρίαση.
Είπε ο Δήμαρχος ότι πάνε να βάλουν τον Δήμο σε Επιτήρηση, αν δεν γίνουν αυτές οι διαδικασίες μέχρι τις 31 Ιουλίου, αύριο δηλαδή. Ζήτησαν εξαίρεση λόγω των σεισμών, αλλά δεν την αποδέχονται, γι αυτό πρέπει να γίνει η τροποποίηση.
Το θέμα που συζητούσαν και παρενέβη ο Δήμαρχος ήταν Έγκριση Απολογισμού- Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων χρήσης Δήμου Κεφαλλονιάς έτους 2012. ( αρ. 139/14 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής ). Την εισήγηση έκανε μετά την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπή ο ορκωτός λογιστής κ. Παν. Μαρινάκης.

Τελικά μετά από συζήτηση μιάμισης ώρας το θέμα «πέρασε» με τις ψήφους της πλειοψηφίας και του Σάββα Σαββαόγλου, και του Κώστα Κατσαμπίρη ενώ η αντιπολίτευση καταψήφισε. Ο κ. Κατσαμπίρης έχει αντικαταστήσει τον Δημ. Πυλαρινό και η κ. Μαρία Ευαγγελάτου, που πρωτοεμφανίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Π. Ρασσιά.

Υπήρχαν άλλα ….δώδεκα θέματα, ξεχωρίσαμε την Έγκριση ισολογισμού και έκθεσης πεπραγμένων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Η επιχείρηση όπως μαθαίνουμε έχει πολλά προβλήματα. Αλλά μια άλλη φορά θα αναφερθούμε.

Πηγή: Kefalonianews.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer