Πρόκειται ασφαλώς για ένα ακόμη πολύ μεγάλο έργο για το Ληξούρι και την Παλική που έχει να κάνει με την άριστη συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας.
Πράσινο φως για ένα μεγάλο έργο στο Ληξούρι -Περνάει από το δημοτικό συμβούλιο
Κοινωνία
22/02/2017 | 14:18

Άλλο ένα μεγάλο έργο πνοής, αυτή τη φορά για την περιοχή του Ληξουρίου και της Παλικής φαίνεται ότι μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Πρόκειται για την κατασκευή ενός νέου, σύγχρονου και άρτιου σχολικού συγκροτήματος που έχει ανάγκη το Ληξούρι και το οποίο θα προέλθει μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που πραγματικά φέρνει σημαντικά αποτελέσματα και υλοποιεί αναγκαία έργα. Η Περιφέρεια, τόσο ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, είχε θέσει το ζήτημα της ένταξης του σχολείου στο νέο ΕΣΠΑ, έπρεπε όμως ο Δήμος να χωροθετήσει το οικόπεδο όπου και θα ανεγερθεί το σχολικό συγκρότημα. Με συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση,του Αναπληρωτή του Διονύση Λυκούδη και του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου και μηχανικού Δημήτρη Μεσσάρη, επιλέχθηκε η περιοχή του Αγίου Αντωνίου όπου πληροί τις απαραίτητες προυποθέσεις και την ερχόμενη Τρίτη. σύμφωνα με πληροφορίες, το δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί να δώσει το “πράσινο φως” ώστε στη συνέχεια να εκπονηθεί η μελέτη από τις Κτιριακές Υποδομές για να προχωρήσει η ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ.

Πρόκειται ασφαλώς για ένα ακόμη πολύ μεγάλο έργο για το Ληξούρι και την Παλική που έχει να κάνει με την άριστη συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας. Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η Κεφαλονιά έχει την τύχη να διαθέτει Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή που συνεργάζονται άψογα και κυρίως αποτελεσματικά ώστε να προχωρούν και να υλοποιούνται πολύ σημαντικά έργα για το νησί μας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer