Οριστικά αφήνει η Ionian Ferries την Ιθάκη. Από τις 18 Φεβρουαρίου αναλαμβάνει το νησί η Kefalonian Lines. Τι συζητήθηκε στο ΣΑΣ!
Ραγδαίες εξελίξεις στα ακτοπλοϊκά των νησιών μας
Κοινωνία
06/02/2014 | 10:03

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα ακτοπλοϊκά των νησιών μας αναμένονται τις επόμενες μέρες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Ionian Ferries δεν είναι διατεθειμένη να παραμείνει στη γραμμή της Ιθάκης και μάλιστα από τις 18 Φεβρουαρίου την εγκαταλείπει οριστικά. Μέσα στο κίνδυνο να μείνει ακάλυπτο το νησί του Οδυσσέα η Kefalonian Lines αναμένεται από τις 18 Φεβρουαρίου να δρομολογήσει πλοίο ώστε να καλύψει τη γραμμή Ιθάκη – Σάμη – Κυλλήνη. Μάλιστα πληροφορίες του e-kefalonia.net αναφέρουν ότι όποιος Ιθακήσιος επιβάτης θα επιθυμεί μπορεί και αυθημερόν νωρίς το πρωί να αναχωρεί από το νησί και το βράδυ να επιστρέφει, μιας και τα δρομολόγια θα εξυπηρετούν για τέτοιου είδους μετακινήσεις. Επίσης, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο στη βραδινή άφιξη της Kefalonian Lines στην Ιθάκη να προσεγγίζει το λιμάνι του Πισσαετού και ύστερα να επιστρέφει στην Σάμη.
Μεγαλώνει η Κεφαλλονίτικη εταιρία και με δεύτερο αξιόπλοο πλοίο
Οι ραγδαίες εξελίξεις που δημιουργούνται ύστερα και από απαίτηση του ΣΑΣ φέρνει ακόμη πιο κοντά την αγορά και δεύτερου πλοίου από τη Kefalonian Lines. Μιλώντας με ανθρώπους της εταιρίας δεν μας έκρυψαν το ενδεχόμενο το αμέσως πρόσεχες διάστημα να αγοραστεί και νέο πλοίο ώστε η εταιρία να καλύπτει όλες τις ανάγκες του νοτίου Ιονίου (Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη).
Παραμένουν τα δρομολόγια σε Κεφαλονιά και Ιθάκη
Στην Kefalonian Lines είναι να μην πειραχθούν καθόλου τα σημερινά δρομολόγια από Κυλλήνη σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά ώστε να τηρηθεί στο ακέραιο η υπόσχεση και η συνέπεια της εταιρίας απέναντι στο απαιτητικό επιβατικό κοινό σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο. Η Kefalonian Lines έχει καθυστερήσει την αγορά νέου πλοίου γιατί έχει βάλει ψηλά τον πήχη, ανέφερε άνθρωπος της ναυτιλίας στο e-kefalonia.net. η εταιρία επιθυμεί την αγορά ενός αξιόπλοου πλοίου εφάμιλλου του «Νήσος Κεφαλονιά».
Όπως και να έχει οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες σε ότι έχει σχέση με τα ακτοπλοϊκά των νησιών μας.

nhsos_kefalonia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer