Με στόχο την περαιτέρω προώθηση του Τουρισμού Κρουαζιέρας ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετείχε στις εργασίες της διεθνούς Εκθέσεως Seatrade Cruise Med.
Σημαντική η συμμετοχή της Κεφαλονιάς στη Seatrade Cruise Med στη Tenerife
Τουρισμός
25/09/2016 | 13:46

Με κεντρικό στόχο την περαιτέρω προώθηση του Τουρισμού Κρουαζιέρας, ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετείχε στις εργασίες της διεθνούς Εκθέσεως Seatrade Cruise Med στην Santa Cruz – Tenerife.
Με την άριστη προεργασία της κ.Παλάσση , Στελέχους της CTM, που επί πενταετία είναι Σύμβουλος του Δήμου στο θέμα της προβολής της Κεφαλονιάς ως προορισμού Κρουαζιέρας, ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τα κορυφαία Στελέχη του Τουρισμού Κρουαζιεροπλοίων.
Με σκοπό τη λειτουργικότερη διαχείριση της Κρουαζιέρας στο Νησί, την περαιτέρω βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και λιμενικών υποδομών, την προσθήκη νέων εκδρομικών εμπειριών, την αξιοποίηση του χρόνου παραμονής των Επιβατών, την επισήμανση τυχόν αδυναμιών και άλλων συναφών θεμάτων, έγιναν αναλυτικές συζητήσεις και προτάθηκαν συγκεκριμένες λύσεις.
Επίσης επιβεβαιώθηκε μετά από Σύσκεψη με τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα, η αναγκαιότητα της άμεσης συμμετοχής τόσο της Κεφαλονιάς όσο και της Ιθάκης στη Med cruise ,γεγονός που θα εξασφαλίσει την επιβεβλημένη στοχευμένη προβολή των Νησιών σε ένα διαρκές ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.
Τέλος, πολύ θετικά σχολιάστηκε η πρωτοβουλία οργάνωσης στην Κεφαλονιά Συνεδρίου με θέμα το “θαλάσσιο Τουρισμό” , με τη συνεργασία των Δήμων Κεφαλονιάς και Ιθάκης με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer