Η Levante Ferries ανακοινώνει με χαρά τη διεύρυνση της συνεργασίας της με τη Zante Ferries, δημιουργώντας ένα δυναμικό group, το IONIAN GROUP.
Τι αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση της νέας κοινοπραξίας Ionian Group
Κοινωνία
25/07/2015 | 16:21

Η Levante Ferries, μετά και από το νέο της απόκτημα, το δοκιμασμένο και αξιόπιστο πλοίο Ionian Star, ανακοινώνει με χαρά τη διεύρυνση της συνεργασίας της με τη Zante Ferries, δημιουργώντας ένα δυναμικό group, το IONIAN GROUP.

Το IONIAN GROUP, με τα πλοία Fior di Levante, Ionian Star και Διονύσιος Σολωμός, αποσκοπεί στην πλήρη κάλυψη των αναγκών του επιβατικού κοινού των Ιονίων νήσων με μεγαλύτερη συχνότητα και απόλυτη σταθερότητα δρομολογίων, προσφέροντας με πολύ κέφι και όρεξη τις καλύτερες θαλάσσιες συγκοινωνίες, τόσο στους κατοίκους του Ιονίου, όσο και σε όλους τους επισκέπτες αυτού, από όποιο μέρος του κόσμου κι αν προέρχονται.

Η ομάδα της Levante Ferries αποδεικνύει έμπρακτα ότι δεν επαναπαύεται, συνεχίζει την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και συνεχίζει να είναι παρούσα στις εξελίξεις και την «επόμενη ημέρα» στο χώρο της ναυτιλίας-ακτοπλοΐας, με συγκροτημένη στρατηγική και οργανωμένο σχέδιο ανάπτυξης και εξέλιξης. Χώρο δραστηριοποίησής της – σε πρώτη φάση – αποτελεί το Ιόνιο Πέλαγος, το οποίο και υπηρετεί με τον πιο πλήρη, σύγχρονο και ποιοτικό τρόπο για το επιβατικό κοινό της, πιστή στο όραμά της, που θέλει τις θαλάσσιες συγκοινωνίες του Ιονίου Πελάγους, να καταστούν πολύ σύντομα πρότυπο και σημείο αναφοράς στον Ελλαδικό χώρο και παγκοσμίως!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer