Τα περισσότερα χρόνια της ζωής του τα πέρασε σε αυτή εδώ τη πόλη και σήμερα το Αργοστόλι του είπε το τελευταίο «Αντίο»
Το Αργοστόλι «αποχαιρέτησε» για πάντα τον Γεράσιμο
Εκκλησία
23/06/2015 | 19:00

Ρεπορτάζ // Γιάννα Κουλουμπή

Με πλήθος κόσμου να ακολουθεί την σορό του εκλιπόντος Ιεράρχη κυρού Γεράσιμου, ολοκληρώθηκε η πομπή από την ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας προς τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Αργοστόλι κι από εκεί στα Ομαλά και τον Άγιο Γεράσιμο.

Τα περισσότερα χρόνια της ζωής του τα πέρασε σε αυτή εδώ τη πόλη και σήμερα το Αργοστόλι του είπε το τελευταίο «Αντίο»

Ο δρόμος ήταν γεμάτος με δάφνες, ενώ ο κόσμος για άλλη μια μέρα συνέχισε να εκδηλώνει την αγάπη του και τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπητού Μητροπολίτη μας. Και σήμερα λοιπόν, έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, όπου η πομπή έκανε σύντομη στάση, μικροί και μεγάλοι, με δάκρυα στα μάτια φώναξαν «ΑΞΙΟΣ» και χειροκρότησαν τον πατέρα της καρδιά μας. Τη πομπή συνόδευαν οι Μητροπολίτες Νικαίας κ. Αλέξιος, Ηλείας κ. Γερμανός και Μαραθώνος κ. Μελίτων.
Τραγική φιγούρα ο αδερφός του Θανάσης με τα παιδιά του και την σύζυγό του, που ακολουθούσαν την σορό και δέχονταν τα συλλυπητήρια του κόσμου που εκτάκτως επέστρεψαν από το εξωτερικό για το τελευταίο «αντίο».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλά λεωφορεία ήταν έξω από τον άγιο Νικόλαο, ώστε να μεταφέρουν κόσμο στο μοναστήρι του Αγίου. pomph_gerasimos pomph_gerasimos (2) pomph_gerasimos (3) pomph_gerasimos (4) pomph_gerasimos (5) pomph_gerasimos (6) pomph_gerasimos (7) pomph_gerasimos (8) pomph_gerasimos (9) pomph_gerasimos (10) pomph_gerasimos (11) pomph_gerasimos (12) pomph_gerasimos (13) pomph_gerasimos (14) pomph_gerasimos (15) pomph_gerasimos (16) pomph_gerasimos (17) pomph_gerasimos (18) pomph_gerasimos (20) pomph_gerasimos (21) pomph_gerasimos (22) pomph_gerasimos (23) pomph_gerasimos (24)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer