Η ποιμαίνουσα εκκλησία της Κεφαλληνίας έχασε τον Ποιμένα της. Έχασε τον Πατέρα της.
Το μοναστήρι του Αγίου «αγκάλιασε» για πάντα το Δεσπότη της καρδιάς μας
Δημοφιλή
22/01/2015 | 23:03

Του Αντώνη Καγγελάρη

Το Μοναστήρι των Ομαλών, του Αγίου της καρδιάς μας, του Αγίου Γεράσιμου, υποδέχθηκε στα έγκατα του σήμερα 22 Ιανουαρίου τον Επίσκοπο της καρδιάς μας Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κυρό Σπυρίδωνα. Το κλίμα ήταν βαρύ και συγκινητικό. Και αυτό είναι πολύ λογικό. Η ποιμαίνουσα εκκλησία της Κεφαλληνίας έχασε τον Ποιμένα της. Έχασε τον Πατέρα της. Ο Σεβασμιώτατος αποχαιρέτησε τα επίγεια και κατευθύνθηκε προς τον Ουράνιο Πατέρα. Και από εκεί θα συνεχίσει να προσεύχεται για όλους μας. Για εμάς τα πνευματικά του παιδιά αλλά και για όλο το κόσμο.

Την ταφή πραγματοποίησε ο Τοποτηρητής της Μητροπολεως Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός. Εκεί κάτω από τα μεγάλα πλατάνια του Αγίου μας θα αναπαύεται η ψυχή του Σεπτού Ποιμενάρχη μας θέλοντας με τη πράξη του αυτή να δείξει το ποσό αγάπησε τον Άγιο και τον Τόπο μας.

khdeia_spuridwnas21 khdeia_spuridwnas14 khdeia_spuridwnas5 khdeia_spuridwnas27 khdeia_spuridwnas5 khdeia_spuridwnas8 khdeia_spuridwnas9 khdeia_spuridwnas10 khdeia_spuridwnas11 khdeia_spuridwnas12 khdeia_spuridwnas13 khdeia_spuridwnas15 khdeia_spuridwnas16 khdeia_spuridwnas1 khdeia_spuridwnas2 khdeia_spuridwnas4 khdeia_spuridwnas17 khdeia_spuridwnas19 khdeia_spuridwnas20 khdeia_spuridwnas23 khdeia_spuridwnas24 khdeia_spuridwnas25 khdeia_spuridwnas26 khdeia_spuridwnas28 khdeia_spuridwnas29 khdeia_spuridwnas30 khdeia_spuridwnas31 khdeia_spuridwnas33

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer