Έκλεισε ο πρώτος γύρος βρίσκοντας την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου
Έβδομη σερί νίκη για τον Κεφαλληνιακό κόντρα στα Ροΐτικα
Αθλητισμός
20/03/2017 | 17:28

Την 7η συνεχόμενη νίκη πέτυχε την Κυριακή ο Κεφαλληνιακός στην Πάτρα κόντρα στην ομάδα των Ροΐτικων.

Έτσι λοιπόν έκλεισε ο πρώτος γύρος βρίσκοντας την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου. Απέναντι σε μια αξιόλογη και μαχητική ομάδα, η οποία αδικείται από την βαθμολογική της κατάταξη, ο ΚΑΟ έπαιξε καλό μπάσκετ με εξαίρεση κάποια νεκρά διαστήματα. Μουρε, Μεγαλο Ρεμουντο και Κουμαριωτη να οδηγούν την ομάδα επιθετικά και βγάζοντας για ένα ακόμα παιχνίδι πολύ καλή άμυνα, κρατήσαμε μια διαφορά 10 πόντων από την αρχή του παιχνιδιού επικρατώντας τελικά με 44-55.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή στην Πάτρα ενάντια στον Άγιο Δημήτριο. Η προσπάθεια συνεχίζεται για την είσοδο της ομάδας μας στα playoffs.

Εν το μεταξύ τα τμήματα υποδομής το Σάββατο 18/3 είχαν φιλικές αναμετρήσεις με την ομάδα του ΝΕΟΛ στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το τουρνουά μίνι της ΕΣΚΗ καθώς και για νέα αγωνιστική περίοδο στην οποία θα συμμετέχει ο Κεφαλληνιακός με αγωνιστικό παιδικό τμήμα. Για άλλη μια φορά συνεργαστήκαμε άψογα με την ομάδα του Ληξουρίου και περιμένουμε κάποια στιγμή να γίνει και με την ομάδα του ΑΣΚ προκειμένου το παγκεφαλληνιακο πρωτάθλημα μίνι να πάρει σάρκα και οστά.

Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας και να βγάλουμε τις παρωπίδες και να λειτουργήσουμε προς όφελος των παιδιών.

Κ.Α.Ο. ( ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Γ. ): 4. Κουνάδης Α. 0, 5. Κρητικός Ε. 6, 6. Βασιλάκης Ι. 0, 7. Γασπαράτος Ν. 0, 8. Μεγάλος Ι. 5(1), 9, Ρεμούντος Σ. 10(1), 10. Μουρελάτος Θ. 12(4), 11. Κουμαριώτης Χ. 4, 12. Αγγούριας Π. 5, 13, Δαμκαλής Α. 12, 14.Μινέτος Π. 1, 15. Μπλέτσος Δ. 0.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer