Οι ομογενείς μας έκλεψαν τις καρδιές του Σπύρου Παπαδόπουλου, του Δημήτρη Μπάση και της Σοφίας Παπάζογλου, στο «Melrose Ballroom», στην Αστόρια
Έγιναν μια μεγάλη παρέα και τραγούδησαν «Στην υγειά μας ξενιτιά»
 Ομογένεια
13/10/2014 | 09:42

Πεντακόσιοι και πλέον ομογενείς όλων των ηλικιών το βράδυ του Σαββάτου συγκεντρώθηκαν στο «Melrose Ballroom» στην Αστόρια και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παράσταση «Στην υγειά μας ξενιτιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την παρέα του. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που ανήρτησαν στο facebook και στα άλλα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης μιλούν από μόνα τους και εκφράζουν τον ενθουσιασμό των ομογενών που παρακολούθησαν την παράσταση.

Η Αφροδίτη Ντάνιελ μιλώντας εκ μέρους της «Syn-Phonia Entertainment» εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιτυχία της παράστασης και την ενθουσιώδη υποδοχή του κοινού και, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Ζήσαμε μοναδικές και πρωτόγνωρες στιγμές. Γίναμε μια μεγάλη παρέα και κλέψαμε τις καρδιές του Σπύρου Παπαδόπουλου, του Δημήτρη Μπάση και της Σοφίας Παπάζογλου. Οδείς περίμενε τόσο θερμή υποδοχή, τόσο πολύ κέφι και πάνω από όλα μια αξιοπρεπή παρουσία και συμβολή των ομογενών καλλιτεχνών».

Στην παράσταση συμμετείχαν ο Σπύρος Εξάρας, ο οποίος έπαιξε κιθάρα, οι τραγουδιστές Γρηγόρης Μανινάκης και Νίκος Κουρουπάκης, ενώ την παράσταση έκλεψε το χορευτικό του Ελληνικού Σχολείου Τσάρτερ του Μπρούκλιν, το οποίο ερμήνευσε ποντιακούς και άλλους χορούς υπό τη διεύθυνση του Πέτρου Φουρνιώτη.

Η παράσταση «Στην υγειά μας ξενιτιά» επρόκειτο να επαναληφθεί χθες Κυριακή στον ίδιο χώρο και θα ακολουθήσουν και άλλες παραστάσεις στη Βοστώνη και αλλού.

«Οσοι δεν μπόρεσαν να δουν τις δύο παραστάσεις στο ‘Melrose Ballroom’ στην Αστόρια θα έχουν και μια επί πλέον ευκαιρία το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου, στο ‘The Tropicana Casino & Resort’ στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι», επεσήμανε ο κ. Ντάνιελ.

Οι φωτό είναι της Μαρίας Χριστοφοράτος

O ygeia mas (2) ygeia mas (4) O ygeia mas (6) ygeia mas (7) ygeia mas (8) ygeia mas (9) ygeia mas (10) ygeia mas (11) ygeia mas (12) ygeia mas (13) ygeia mas (14) ygeia mas (15) ygeia mas (16) ygeia mas (17)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer