Ο ισπανικός και δη ο καταλανικός Τύπος «έθαψε» το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα.
«Έθαψαν» τον Ολυμπιακό…
Μπάσκετ
18/04/2015 | 12:03

Το μπάσκετ ποτέ δεν κατέχει εξέχουσα θέση στα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου. Όμως σε αντίθεση με την πρώτη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού που βρήκε σημαντικό χώρο στα πρωτοσέλιδα, η χθεσινή της ήττα «θάφτηκε».

Οι καταλανικές Sport και El Mundo Deportivo, όπως και η μαδριλένικη Marca αφιερώνουν ένα πολύ μικρό κομμάτι στην πρώτη σελίδα τους για το θρίαμβο των «ερυθρόλευκων».

Πάντως οι αναφορές στις… μέσα σελίδες είναι αρκετά μεγάλες και όλες αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

«Ο Ολυμπιακός δεν ήταν ο αδύναμος αντίπαλος που παρουσιάστηκε στον πρώτο αγώνα. Άλλαξε αυτό το πρόσωπο και από ένα ραγισμένο τοίχο άρχισε να μοιάζει ένα ατσαλωμένο σύνολο. Η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού έγιναν το ελληνικό δράμα της Μπαρτσελόνα. Τώρα είναι υποχρεωμένη να νικήσει στην Αθήνα», γράφει η El Mundo Deportivo.

«Ο Ολυμπιακός ανέδειξε τις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα, που έχασε καθαρά και τώρα έχει δύσκολη αποστολή στην Αθήνα. Από την αρχή οι μπλαουγκράνα υπέφεραν από τη δυναμικότητα των αντιπάλων και υπέστησαν μια οδυνηρή ήττα», επισημαίνει η El Periodico de Catalunya.

Η Sport μιλά για νοκ άουτ της «Μπάρτσα» και συνοδεύει το κείμενο από μια εντυπωσιακή φωτογραφία, όπου ο Χουάν Κάρλο Ναβάρο έχει πέσει στα… πόδια των Πικέ-Σακίρα. «Ο Ολυμπιακός ανέκτησε την εικόνα του πρωταθλητή και πέρασε με νίκη από το Παλάου βγάζοντας την Μπαρτσελόνα νοκ άουτ με τρίποντα. Ο αστέρας των Ελλήνων, Βασίλης Σπανούλης, επέστρεψε και μετά από το πρώτο ματς που ήταν εξαφανισμένος ηγήθηκε της ομάδας του μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη. Οι μπλαουγκράνα παρέδωσαν πνεύμα και τώρα η σειρά μεταφέρεται στην Αθήνα», αναφέρει. Ιδού και η φοβερή φωτογραφία…

inner

Να και οι μικρές αναφορές των πρωτοσέλιδων…

inner

inner

inner
Πηγή: sport-fm

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer