Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας από τις 28 Ιουλίου έως και την λήξη της στις 2 Αυγούστου, η πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι ήταν ασφυκτικά γεμάτη
Έκλεισε για φέτος η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού
Πολιτισμός
04/08/2015 | 18:30

Την Κυριακή 2 Αυγούστου, έκλεισε για φέτος η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και τον Εμπορικό σύλλογο «Η Κράνη», με τη συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας υπό την διεύθυνση της Αλεξίας Μαρτσέλου. kwnstantakhs
Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας από τις 28 Ιουλίου έως και την λήξη της στις 2 Αυγούστου, η πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο που παρακολουθούσε με ενθουσιασμό τις καθημερινές εκδηλώσεις και συγχρόνως είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα ειδικά περίπτερα, τα οποία περιείχαν τοπικά προϊόντα και δημιουργίες των επαγγελματιών της πόλης μας.
Στην Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού εμφανίστηκαν η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας» υπό την διεύθυνση του Βασίλη Περλικίδη, το Φωνητικό Σύνολο PRAXIS, η Μαντολινάτα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την διεύθυνση του Διονύση Παγουλάτου, ο Π.Σ. Φραγκάτων « Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ» και παράσταση Θεάτρου Σκιών από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και φέτος η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού, στον Εμπορικό σύλλογο «Η Κράνη» στους εκθέτες και τα καλλιτεχνικά σχήματα που συμμετείχαν, καθώς επίσης στους εργαζόμενους στον Δήμο και την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., και στην Επιχείρηση Άνθη Φυτά Διονυσία Παπαδάτου και ανανεώνει το ραντεβού της για το καλοκαίρι 2016.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

filarmonikh (2) filarmonikh (3) filarmonikh (4) filarmonikh (6)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer