Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, βάζοντας... φρένο στις προσδοκίες μας για τον ερχομό της Άνοιξης!
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Κοινωνία
19/02/2017 | 16:45

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, βάζοντας… φρένο στις προσδοκίες μας για τον ερχομό της Άνοιξης!

Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια ορεινά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί, τοπικά έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με μάλιστα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται στη δυτική Ελλάδα θα συνεχιστούν και θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Σήμερα Κυριακή θα επηρεαστούν το Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η βορειοδυτική Πελοπόννησος, η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και τη νύχτα το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν η Θράκη.

Αύριο Δευτέρα η κακοκαιρία θα πλήξει τις ίδιες περιοχές αλλά μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και θα σταματήσουν.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Σήμερα, Κυριακή:
Το Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η βορειοδυτική Πελοπόννησος, η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και τη νύχτα το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν η Θράκη.

Αύριο, Δευτέρα:
Οι ίδιες περιοχές, αλλά μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και θα σταματήσουν.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer