"Tο μπάσκετ είναι εδώ" και είναι εδώ για όλους
Έναρξη Προπονήσεων των Ακαδημιών του Κεφαλληνιακού
Αθλητισμός
13/09/2014 | 09:51

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  την έναρξη των προπονήσεων των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (ηλικίες από 6 έως 12 ετών), από την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου. Έδρα του σωματείου μας είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης».

Οι προπονήσεις των τμημάτων των Ακαδημιών μας  πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τέταρτη  και ώρα 15.00 – 16.30, και κάθε Σάββατο 10.00 – 11.00 πμ.

Καλούμε όλους τους αθλητές και τους γονείς που ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου να προγραμματιστούν τα γκρουπ προπονήσεων εγκαίρως. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται είτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας είτε στο γήπεδο τις ώρες των προπονήσεων.

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και θέλοντας να φέρει κοντά στο μπάσκετ και τις αρετές του κάθε παιδί συνεχίζει να κρατά χαμηλά την συνδρομή των ακαδημιών του που ανέρχεται στα 15 ευρώ μηνιαίως και χωρίς εγγραφή. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι “το μπάσκετ είναι εδώ” και είναι εδώ για όλους.

Η αγάπη μας για αυτό το άθλημα, το οποίο έχει στιγματίσει θετικά τη ζωή μας, μας ώθησε να ασχοληθούμε με αυτό και να δημιουργήσουμε το σωματείο μας που πρωταρχικό του σκοπό έχει την σωστή εκμάθηση και την γαλούχηση των νέων παιδιών με τις αξίες και τα ιδανικά του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Στόχοι μας είναι μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια να έχουμε μια πλήρη αγωνιστική συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η (παιδικό, εφηβικό, αντρικό και ίσως παμπαίδων), όπου θα συμμετέχουν τα παιδιά των ακαδημιών μας που εδώ και ένα χρόνο προπονούνται και προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους αυτή. Στις ακαδημίες του σωματείου μας είναι εγγεγραμμένα παιδιά (ηλικιών από 6 έως 12 ετών) που από αυτά κανένα (πλην 2-3 εξαιρέσεων) δεν είχε ξανά ασχοληθεί με το άθλημα, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους, γιατί καταφέραμε από την πρώτη κιόλας χρόνια να εκπληρώνουμε τους ιδρυτικούς μας σκοπούς. Διπλά υπερήφανοι νοιώθουμε όταν βλέπουμε την ραγδαία μπασκετική εξέλιξη αυτών των παιδιών και το πάθος τους για να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Ενώ το αγωνιστικό τμήμα του ανδρικού μας είναι ήδη ενεργό και προετοιμάζεται για την επερχόμενη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.

Από το ΔΣ

Ο Γ Γραμματέας                                                                                                        Ο Πρόεδρος

Κουταβάς Αντώνιος                                                                                               Αντωνάτος Γεώργιος

Τηλ. Επικοινωνίας:

Αντωνάτος Γεώργιος: 6978299575

Κουταβάς Αντώνιος  : 6972359507

kao-Fuladio

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer