Η Δήμητρα Ρασσιά και ο Δημήτρης Γιαννάκης γνωριζόντουσαν από παιδιά αλλά τυχαία ξαναβρέθηκαν μετά από χρόνια στον σύλλογο Κεφαλλήνων του Μόντρεαλ στο Καναδά.
Ένας φανταστικός Κεφαλλονίτικος γάμος, με κουμπάρο …έκπληξη!
Δημοφιλή
17/10/2016 | 08:17

Ο γάμος της Δήμητρας και του Δημήτρη, μόνο παραμυθένιος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στο Μόντρεαλ του Καναδά… Η νύφη έφτασε στην εκκλησία πανέμορφη και χαμογελαστή, ενώ η δεξίωση που ακολούθησε είχε …άρωμα Κεφαλονιάς όπου το ζευγάρι και οι καλεσμένοι πέρασαν αξέχαστες στιγμές. Για τον κουμπάρο, τι να πει κάνεις…, έκανε δεκάδες μίλια για να παντρέψει τα δύο Κεφαλλονιτόπουλα που ζουν και εργάζονται στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Η Δήμητρα Ρασσιά και ο Δημήτρης Γιαννάκης γνωριζόντουσαν από παιδιά αλλά τυχαία ξαναβρέθηκαν μετά από χρόνια στον σύλλογο Κεφαλλήνων του Μόντρεαλ στο Καναδά. Ο έρωτας τους δεν άργησε να φανεί, και έτσι αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Κουμπάρος επιστρατεύτηκε ο γνωστός σε όλους μας Χριστόφορος Τζαμαρίας που έκανε ταξίδι δεκάδες μίλια για να φτάσει στο Μόντρεαλ και να παντρέψει τους δύο νέους.

gamos_montreal-5

                                                               Ο “Θεότρελος” κουμπάρος του ζευγαριού

 

 

Οι οικογένειες των δύο παιδιών, που έχουν καταγωγή από την Αγία Ειρήνη της Κεφαλονιάς, ασχολούνται στο Μόντρεαλ με καταστήματα επισιτισμού ενώ τα παιδιά σπούδασαν και ασχολούνται πλέον ως λογιστές.

Να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον και τους περιμένουμε το καλοκαίρι στη Κεφαλονιά.

gamos_montreal-1 gamos_montreal-2 gamos_montreal-3 gamos_montreal-4 gamos_montreal-6 gamos_montreal-7 gamos_montreal-8 gamos_montreal-9

xionhs_tzamarias

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer