Ένας φιλανθρωπικός αγώνας για καλό σκοπό μιας και τα έσοδα θα διατεθούν για τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας.
Ένα διαφορετικό φιλικό: Βετεράνοι Ολυμπιακού – Κεφαλληνιακού!
Μπάσκετ
29/09/2016 | 15:16

Του Νίκου Γιαννόπουλου

Με ιδιαίτερη χαρά η αθλητική ιστοσελίδα coachbasketball.gr,προαναγγέλλει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στους βετεράνους καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τους βετεράνους του Κεφαλληνιακού για ιερό σκοπό.
Η συνάντηση θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης” το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις οκτώμισι το βράδυ.
Στόχος είναι η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας.

ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Στην ξεχωριστή αυτή συνάντηση θα αγωνιστούν με τα χρώματα του Ολυμπιακού Πειραιώς σπουδαίοι άσσοι του παρελθόντος όπως οι:Αργύρης Καμπούρης,Σαράντης Παπαχριστόπουλος,Κίμων Κοκορόγιαννης,Σταύρος Ελληνιάδης,Γιάννης Παραγιός,Ντούσαν Βούκσεβιτς,,Βασίλης Ντάκουλας και πολλοί άλλοι.

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Ο φιλανθρωπικός αυτός αγώνας διοργανώνεται από την ιστοσελίδα coachbasketball,gr,με τη συνδρομή της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ,της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας και του Κεφαλληνιακού.Μεγάλο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών για το παιχνίδι αυτό.Τονίζεται,μάλιστα,ότι η προσπάθεια αυτή είναι εργο Θεάρεστο.Δεν είναι,επίσης,λίγοι οι ιδιώτες που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.
Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης,προπονητής μπάσκετ κ.Σάκης Δέλλιος τονίζει:”Στόχος μας είναι η στήριξη της Ιεράς Μητρόπολεως Κεφαλληνίας στο δύσκολο,όσο και σημαντικό έργο της.Θέλουμε,παράλληλα,να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.Πιστεύουμε,επίσης, ότι ο αγώνας αυτός θα φέρει σε επαφή πολλά νέα παιδιά με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης,με ότι αυτό συνεπάγεται.Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την τοπική κοινωνία για το ενδιαφέρον της,αλλά και όλους τους χορηγούς”.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
12.00 – Συνέντευξη Τύπου (ANTICO CAFE)
20.30 – Διεξαγωγή του ματς στο “Αντώνης Τρίτσης”

ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΕΡΤ

Μεγάλο ενδιαφέρον για το φιλανθρωπικό αυτό παιχνίδι έχει δείξει και η ΕΡΤ1.Για τον λόγο αυτό θα έρθει στο νησί μας ο αρχισυντάκτης των αθλητικών ειδήσεων Νίκος Γιαννόπουλος,ο οποίος και θα επιμεληθεί το ρεπορτάζ,το οποίο θα προβληθεί στην εκπομπή “Αθλητική Κυριακή”.
Θα συντονίσει,επίσης,τη Συνέντευξη Τύπου,μαζί με τον υπεύθυνο της Οργανωτικής Επιτροπής κ.Σάκη Δέλλιο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer