Η νέα περιπέτεια του BMX rider, Πάνου Μανάρα, δεν θα μπορούσε να μην συνδέεται με τις χαρακτηριστικές όμορφες εικόνες που αναδεικνύουν το ελληνικό καλοκαίρι.
Ένα διαφορετικό non-stop bmx tour στα πανέμορφα Ιόνια νησιά
Αθλητισμός
04/08/2015 | 11:50

Η νέα περιπέτεια του BMX rider, Πάνου Μανάρα, δεν θα μπορούσε να μην συνδέεται με τις χαρακτηριστικές όμορφες εικόνες που αναδεικνύουν το ελληνικό καλοκαίρι. Τιρκουάζ νερά, χρυσές παραλίες, καταπράσινη βλάστηση και γραφικά σοκάκια, συνέθεσαν το σκηνικό του BMX tour που πραγματοποίησε ο Πάνος μέσα σε εφτά ημέρες, όσα δηλαδή και τα νησιά του Ιονίου πελάγους.
Με όχημα ένα ιστιοπλοϊκό κα φυσικά το BMX του, η αποστολή του Πάνου ήταν να οργώσει τα Επτάνησα πραγματοποιώντας κάθε μέρα και από μία απόβαση στο κάθε νησί. Και τα κατάφερε! Σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος των Επτανήσων, από το παγκοσμίου φήμης Ναυάγιο της Ζακύνθου και την αριστοκρατική Κέρκυρα, μέχρι τους γραφικούς Παξούς και την πανέμορφη Ιθάκη-πατρίδα του πολυμήχανου Οδυσσέα, ο νεαρός αθλητής πραγματοποίησε ένα non-stop bmx tour με φόντο την απόλυτη ελληνική ομορφιά.
«Η αναζήτηση νεών spots σε μέρη που δεν έχεις πάει ποτέ είναι πάντα μια απίστευτη πρόκληση για μένα, πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται από τα πανέμορφα τοπία του Ιονίου» υποστηρίζει ο Πάνος προκρίνοντας την Ιθάκη και τους Παξούς ως τα νησιά που προσφέρουν τα πιο περίεργα σημεία για να βγάλεις ένα τρικ.

Παρακολουθήστε εδώ την καλοκαιρινή περιπέτεια του Πάνου Μανάρα:
http://www.redbull.com/gr/el/bike/stories/1331738430084/bmx-rider-panos-manaras-247-ionio-full-video

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer