Καλούμε ακόμη και την τελευταία στιγμή, εν όψη και της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, τις Αρχές του τόπου μας, να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο οδικό δίκτυο της Παλλικής
Ένωση Ξενοδόχων: Καμία καθυστέρηση στα έργα αποκατάστασης
Τουρισμός
27/02/2015 | 20:27

Με μεγάλη μας έκλπηξη πληροφορηθήκαμε από την συνέντευξη τύπου του Αντιδήμαρχου Έργων κυρίου Διονύση Λυκούδη, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σταματήσουν τα έργα για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο περσυνός σεισμός.

Η υλοποίηση ιδιαίτερα των έργων που σχετίζονται με την αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς είναι για το Νησί μας ζωτικής σημασίας. Ιδιαιτέρως για την Παλική και το Ληξούρι η περαιτέρω καθυστέρυση και η μη ολοκλήρωση του οδικού δικτύου και του λιμανιού Ληξουρίου θα είναι καταστροφική για την οικονομία των τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής αλλά και υποβάθμηση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Καλούμε ακόμη και την τελευταία στιγμή, εν όψη και της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, τις Αρχές του τόπου μας, να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο οδικό δίκτυο της Παλλικής, στο δρόμο του Χάρακα, της επαρχιακής οδού Αργοστολίου – Ληξουρίου και να μην επιτρέψουν την παύση των έργων του λιμανιού Ληξουρίου.

ΗΈνωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης αύριο, Σάββατο 28/2/2015 έχει καθορισμένη συνάντηση με την Βουλευτή κ. Α. Θεοπεφτάτου που αφορά την αποζημίωση των πληγέντων ξενοδοχείων από τους σεισμούς και θα τεθεί θέμα για τα ανωτέρω.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer