Μεγάλη νίκη της παράταξης που στηρίζει η ΝΔ στις εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο πέτυχε η ΔΚΜ στη Κεφαλονιά με ποοστο που άγγιξε το 45,61.
Έπιασε 45αρι η ΔΚΜ της ΝΔ στη Κεφαλονιά – Συντριβή για τον ΣΥΡΙΖΑ πήρε μόλις 15%
Δημοφιλή
21/11/2016 | 02:09

Μεγάλη νίκη της παράταξης που στηρίζει η ΝΔ στις εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο πέτυχε η ΔΚΜ στη Κεφαλονιά με ποοστο που άγγιξε το 45,61. Συνολικά στο νησί ψήφισαν 125 μηχανικοί.  Δεύτερη δύναμη στη Κεφαλονιά βγήκε η συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών – Οικολόγοι Μηχανικοί – Συνεργαζόμενοι με ποσοστό 15%.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας είναι το μεγαλύτερο επιστημονικό σωματείο της χώρας με περίπου 125.000 μέλη και στις σημερινές εκλογές ψήφισαν 11.424 μηχανικοί (μετά την καταμέτρηση προέκυψαν 11.022 έγκυρα, 174 άκυρα και 228 λευκά ψηφοδέλτια).

Το Μήνυμα του Σταύρου Τραυλού για την μεγάλη επιτυχία της ΔΚΜ στη Κεφαλονιά

 

Σε δήλωση για τη μεγάλη νίκη της παράταξης που πρόσκεινται στη ΝΔ στις εκλογές για το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας προέβη ο απερχόμενος πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΤΕΕ κ. Σταύρος Τραυλός

Ο κ. Τραυλός έκανε την ακόλουθη δήλωση για την νίκη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών:

Στις σημερινές εκλογές του ΤΕΕ υπήρξε μια μεγάλη συμμετοχή και ένα εξαιρετικό κλίμα μεταξύ όλων των υποψηφίων !
Η δική μας παράταξη ΔΚΜ ήρθε πρώτη για την κεντρική αντιπροσωπεία με ποσοστό 45% που ίσως είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα !
Για άλλη μια φορά οι συνάδελφοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους , τους ευχαριστώ!!
Αναμένουμε την υπόλοιπη Ελλάδα …συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους υποψηφίους!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer