Οι Αυστριακοί επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι με τους προορισμούς (Λευκάδα-Κεφαλονιά) σχολιάζοντας την έννοια της «αληθινής Ελλάδας» και της πραγματικής «ελληνικής εμπειρίας» και δηλώνοντας ότι θα παραθερίσουν σύντομα στα μέρη μας.
Έρχονται καλές ειδήσεις από την Αυστριακή Αγορά
Τουρισμός
08/10/2015 | 11:59

Ο Αυστριακός Τ.Ο. Idealtours αυξάνει το πρόγραμμα του σε Λευκάδα και Κεφαλονιά για το 2016 κατά 30%.
Στο πλαίσιο αυτό, το περασμένο Σαββατοκύριακο επισκέφθηκαν την Λευκάδα και την Κεφαλονιά 28 (είκοσι οκτώ) Αυστριακοί δημοσιογράφοι όλων των Μ.Μ.Ε. και 125 (εκατόν είκοσι πέντε) πωλητές τουριστικών πακέτων. Δηλαδή αυτοί οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον τουρίστα-επισκέπτη πρόσωπο με πρόσωπο και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τον προορισμό των διακοπών του, ακόμη και το κατάλυμα που θα επιλέξει.

Στην αποστολή αυτή ήταν ο κ. Thomas Suritsch Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρίας Fly niki και ο κ. Marco Pernetta Διευθύνων Σύμβουλος του αεροδρομίου του Innsbruck.
Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο κ. Christof Neuhauser, εκ της οικογενείας των ιδιοκτητών της εταιρείας και ο κ. Markus Gastaiger, Διευθυντής Πωλήσεων.

Οι Αυστριακοί επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι με τους προορισμούς (Λευκάδα-Κεφαλονιά) σχολιάζοντας την έννοια της «αληθινής Ελλάδας» και της πραγματικής «ελληνικής εμπειρίας» και δηλώνοντας ότι θα παραθερίσουν σύντομα στα μέρη μας.

Ειδικότερα στην Κεφαλονιά, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “White Rocks” ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Τουριστικής Προβολής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ευχαρίστησε την οικογένεια Neuhauser για την εικοσαετή περίπου προσφορά της στα νησιά μας και αναφέρθηκε στις σύγχρονες δράσεις προβολής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κάτι που ήταν απρόσμενο στους επισκέπτες, διότι οι δράσεις αυτές κάνουν το έργο τους ευκολότερο. Στην ίδια εκδήλωση χαιρέτησε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Κεφαλονιάς κ. Ευάγγελος Κεκάτος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς-Ιθάκης,
κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συγχαίρει τους “αρχιτέκτονες” των εκδηλώσεων σε Λευκάδα και Κεφαλονιά κ. Σπύρο Μικρώνη (Esiness travel) και κ. Κίμωνα Γασπαράτο (ETAM TRAVEL SERVICES), εξαίρετοι τουριστικοί πράκτορες με μακροχρόνια εμπειρία και προσφορά.
Επίσης το Δήμο Λευκάδας για την οικονομική υποστήριξη και τα ξενοδοχεία Porto Galini και White Rocks σε Λευκάδα και Κεφαλονιά αντίστοιχα.

Φωτογραφίες λεζάντα:
(από αριστερά) Οι κ.κ. Μικρώνης, Neuhauser και μέλη της αυστριακής αποστολής.
(από αριστερά) Οι κ.κ. Neuhauser, Τιμοθεάτος, Γασπαράτος (μετά του υιού του), Κεκάτος, Γαλιατσάτος και Gastaiger
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

galiatsatos_austriakoi

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer