Μετέφερε πάνω από 2,4 εκατ. επισκέπτες από και προς τη χώρα μας
Έτος ρεκόρ το 2016 για την easyJet στη σύνδεσή της με την Ελλάδα
Τουρισμός
28/04/2017 | 10:49

Ετος ρεκόρ αποτέλεσε το 2016 για την  easyJet στη σύνδεσή της με την Ελλάδα αφού όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία, πέρυσι μετέφερε τους περισσότερους επιβάτες στην ιστορία της από και προς την Ελλάδα.
Ειδικότερα, πάνω από 2.4 εκ. επισκέπτες πέταξαν με την easyJet το προηγούμενο έτος, μία αύξηση της τάξεως του 40% από το 2010. Έκτοτε, η εταιρεία αυξάνει τις επενδύσεις της στην Ελλάδα κατά μέσο όρο πάνω από 9%.

«Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους «ρεκόρ», η easyJet ξεκίνησε 5 νέα δρομολόγια προσφέροντας στους Έλληνες επιβάτες ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές στην Ευρώπη, καθώς και δίνοντας στους Ευρωπαίους τουρίστες την ευκαιρία να έρχονται απευθείας στα πιο δημοφιλή ελληνικά θέρετρα: από τη Ρόδο στο Άμστερνταμ, από τη Μύκονο στη Βενετία, Λυών και Νίκαια, καθώς  και από τη Σαντορίνη στη Βενετία», αναφέρει η εταιρεία.

Η επένδυση της easyJet αναμένεται να αυξηθεί το 2017 σε ελληνικά παραλιακά θέρετρα κατά 7% και με 4 νέα δρομολόγια που ανακοινώθηκαν νωρίτερα το χειμώνα: από Ρόδο προς Λονδίνο (Λούτον) και Αμβούργο, από Πρέβεζα στο Μάντσεστερ και από την Κεφαλονιά προς Μπρίστολ.

H κυρία Sophie Dekkers, UK Country Director, δήλωσε: Οι ελληνικοί προορισμοί είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς για διακοπές ανάμεσα στους Ευρωπαίους και αυτό αποδεικνύεται καθώς ο τουρισμός αυξήθηκε κατά 10%  το 2016 έναντι του 2015 στην Ελλάδα. Οι διεθνείς πτήσεις, κυρίως από ευρωπαϊκές πόλεις, επίσης αυξήθηκαν κατά 5,7%  τον ίδιο χρόνο. Εμείς εδώ στην easyJet, νιώθουμε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεισφέρουμε στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα, με ολοένα και περισσότερους επιβάτες από την Ευρώπη κάθε χρόνο. Η easyJet προσφέρει επίσης εύκολες και προσιτές ταξιδιωτικές λύσεις για τους Έλληνες επιβάτες, καθώς διαθέτει άμεσες συνδέσεις με 76 (από φέτος το καλοκαίρι)  ευρωπαϊκούς προορισμούς».

Πηγή: tovima.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer