Θλίψη σε ολόκληρη τη Κεφαλονιά. Δύσκολες ώρες περνά ο Γιάννης Γασπαρής και η οικογένεια του.
Έφυγε ξαφνικά ο Κώστας Γασπαρής μόλις στα 55 του χρόνια
Δημοφιλή
19/12/2014 | 00:01

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιάννης Γασπαρής και η οικογένεια του. Σαν βόμβα έπεσε σήμερα η είδηση ότι έχασε τον πολυαγαπημένο του αδελφό Κώστα σε ηλικία μόλις 55 ετών.
Η είδηση από το πρωί συγκλονίζει όχι μόνο της κοινωνία της Πυλάρου αλλά ολόκληρη τη Κεφαλονιά αφού ο Κώστας Γασπαρής ασχολιόταν με χωματουργικές εργασίες και ήταν πολύ αγαπητός σε ολόκληρο το νησί. Ο Κώστας Γασπαρής ήταν πατέρας έξι παιδιών με το μικρότερο να μην έχει κλείσει ακόμη τα δύο του χρόνια.
Όπως μάθαμε από ανθρώπους που είναι κοντά στην οικογένεια, ο άτυχος άνδρας έπαθε πνευμονικό οίδημα στο σπίτι του ενώ ήταν με συγγενείς και την οικογένεια του. Το τραγικό της όλης ιστορίας ήταν ότι το κακό έγινε ανήμερα της ονομαστικής εορτής ενός από τα παιδιά του.
Αλλάζει ώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς
Λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Κώστα Γασπαρή η κηδεία του οποίου θα γίνει αύριο 19/12 και ώρα 15.30 και επειδή θα παραβρεθούν δημοτικοί σύμβουλοι στην εξόδιο ακολουθία η αυριανή προγραμματισμένη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αντί της 13.30, θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα 19/12/14 και ώρα 18.00.
Σημείωση: Ο γιός του εκλιπόντος Αργύρης Γασπαρής ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Ισχυρής Κεφαλονιάς.
Το e-kefalonia.net στέλνει στην οικογένεια του εκλιπόντος θερμά του συλλυπητήρια.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer