Εύκολο ήταν το σημερινό μεσημέρι για τον Α.Ο. Τσιλιβή στην Κεφαλονιά, αφού επικράτησε του Α.Ο. Εικοσιμίας
Έχασε η Εικοσιμία-Σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα του Α.Ο. Τσιλιβή
Αθλητισμός
29/05/2016 | 18:08

Εύκολο ήταν το σημερινό μεσημέρι για τον Α.Ο. Τσιλιβή στην Κεφαλονιά, αφού επικράτησε του Α.Ο. Εικοσιμίας με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά χάνοντας ευκαιρίες και στο 24΄ έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως στο σουτ του Κώστα Νικολόπουλου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουστουμπάρδη.

Το σκορ άνοιξε ο Άκης Κάρδαρης, πέντε λεπτά αργότερα (29΄) όταν από σέντρα του Κακολύρη με σουτ, εντός περιοχής, πέτυχε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 0-2 στο 37΄ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και 5 λεπτά μετά την έναρξη έγινε μία φάση που… πάγωσαν όλοι στο γήπεδο. σε μία διεκδικούμενη φάση στην περιοχή τοτ Τσιλιβή, βγήκε ο νεαρός τερματοφύλακας Φεράτι μπλόκαρε την μπάλα και ο επερχόμενος επιθετικός, Αντωνάτος τον χτύπησε (κατά λάθος) με το γόνατο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα!
Ευτυχώς με την άμεση επέμβαση του γιατρού του αγώνα και των ψυχραιμοτέρων το παιδί σώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Είναι μία χαρά στην υγεία του, απλά προληπτικά έμεινε απόψε στην Κεφαλονιά.
Επειδή δεν ακολούθησε την αποστολή ο άλλος τερματοφύλακας Β. Κλάδης (για προσωπικό λόγο) κάτω από τα γκολπόστ έκατσε ο Κώστας Νικολόπουλος.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 90΄ με σουτ από τη σέντρα του Ντουκάι.

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ (Δ. Ζησιμάτος): Κουστουμπάρδης, Κουμαριώτης (46΄ Τανουσάι), Χριστάτος, Αντωνάτος (90΄ Καραΐσκος), Ψάλτης, Αποστολάτος, Ντουκάι, Στεφανάτος (101΄ Καπλάνης), Κορσιάνος, Μπούσι, Πολλάτος Αλ.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (Διον. Μουζάκης): Φεράτι (50΄ λ. τρ.  Σταμίρης), Μαυρίας, Κωστακιώτης, Κόκας, Κλάδης Αγ. Κάρδαρης (75΄ Μπάστας), Τσάνης, Γεωργίου, Καραμαλίκης, Νικολόπουλος, ΑΚακολύρης (82΄ Γιακουμέλος).

Πηγή: zante-sport.blogspot.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer