Είναι άγνωστο μέχρι τώρα αν ο έμπειρος πολιτικός θα λάβει ενεργό ρόλο στα δρώμενα της νέας δημοτικής αρχής.
«Αίνιγμα» ο νέος ρόλος του Διονύση Λυκούδη στα Δημοτικά
Πολιτική
23/08/2014 | 13:59

Μεγάλα ερωτηματικά και απορία έχει δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα η στάση του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση να μην ανακοινώνει τις προθέσεις του για τη νέα σύνθεση της Δημοτικής Αρχής από αρχές του Σεπτέμβρη.
Και ενώ τα σενάριά έχουν αρχίσει να φουντώνουν πουθενά δεν ακούγεται το όνομα του πρώτου σε σταυρούς Διονύση Λυκούδη. Είναι άγνωστο μέχρι τώρα αν ο έμπειρος πολιτικός θα λάβει ενεργό ρόλο στα δρώμενα της νέας δημοτικής αρχής ή θα παραμείνει αμέτοχος έχοντας σημαντικό ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τα σενάρια που παίζουν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια είναι τρία:
1) Ο Διονύσης Λυκούδης παίρνει τη θέση του αντιδημάρχου στη Παλική (ο ίδιος έχει τονίσει στο παρελθόν ότι θα ασχοληθεί ιδιαίτερα αυτή τη πενταετία με τη περιοχή καταγωγής του)
2) Αναλαμβάνει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να μην ζήσουμε σκηνές όπως τα προηγούμενα 3,5 χρόνια.
3) Παίρνει συμβολικά ένα οργανισμό όπως η ΔΕΥΑΚ ώστε να μπορεί να ασχοληθεί και με τις προσωπικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Φυσικά, όλα αυτά είναι σενάρια και κανείς δεν γνωρίζει το παραμικρό εκτός από τον Δήμαρχο ο οποίος θα ανοίξει τα χαρτιά του μετά τη τελετή ορκωμοσίας.
Σημείωση: Μεθαύριο Κυριακή οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» θα έχουν μια πρώτη συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου.
Αξίζει: Ο Διονύσης Λυκούδης βγήκε πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος με διαφορά (τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης) καθώς έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη της δεύτερης Κυριακής, άρα δικαιούται να λάβει όποια θέση αυτός επιθυμεί!

lukoudhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer