Ξεκίνησε και επίσημα η νέα σχολική χρονιά για το Ειδικό Σχολείο ΕΕΕΕΚ Φαρακλάτων (Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης) με τον καθιερωμένο Αγιασμό να πραγματοποιείται μετά από μία μικρή καθυστέρηση μερικών ημερών
Αγιασμός στο Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων
Κοινωνία
27/09/2016 | 18:21

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα σχολική χρονιά για το Ειδικό Σχολείο ΕΕΕΕΚ Φαρακλάτων (Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης) με τον καθιερωμένο Αγιασμό να πραγματοποιείται μετά από μία μικρή καθυστέρηση μερικών ημερών σήμερα το πρωί.

Τους επισήμους και τους γονείς υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Σχολείου Γεράσιμος Μπαλτσαβιάς ο οποίος μας ενημέρωσε ότι φέτος το σχολείο θα λειτουργήσει με επτά καθηγητές λιγότερους σε σχέση με πέρυσι όπου αριθμούσε 14 εκπαιδευτικούς, καθώς ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι προσλήψεις του νέου εκπαιδευτικού προσωπικού, και με τρεις μαθητές επιπλέον.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος ο οποίος παραβρέθηκε συνοδευόμενος από τον ιερέα π. Ανδρέα Σβορώνο, παρουσία πολλών γονέων, της Προέδρου του Λυκείου Ελληνίδων, Ευρώπης Μοσχονάς-Μαραγκάκη και μελών του Δ.Σ. του Λυκείου που πρόσφεραν γλυκά και αναψυκτικά για το καλό της  σχολικής χρονιάς. Το Λύκειο Ελληνίδων ως γνωστόν στηρίζει δυναμικά το Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων με την παραχώρηση ενός εκπαιδευτικού μέλος του Λυκείου όπου θα βοηθήσει ουσιαστικά στο κομμάτι της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.  Όλοι μετά το πέρας του Αγιασμού έδωσαν τις θερμές ευχές τους για μία καλή σχολική χρονιά τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς αλλά και στους δασκάλους που επιτελούν ένα σημαντικό έργο κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Το παρών στον Αγιασμό έδωσαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ Θανάσης Μουϊκης, ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή, Παναγής Βεργωτής. Μάλιστα ο κ. Μουϊκης υποσχέθηκε ότι εκ μέρους του ΑΣΚ θα φέρει μπάλες του μπάσκετ για τα παιδιά.

Στη συνέχεια όλοι απόλαυσαν τα υπέροχα γλυκά και αναψυκτικά που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Λυκείου Ελληνίδων ενώ ο Ιερέας π. Ανδρέας Σβορώνος έκανε αγιασμό στις σχολικές αίθουσες.

faraklata-1 faraklata-2 faraklata-3 faraklata-4 faraklata-5 faraklata-6 faraklata-7 faraklata-8 faraklata-9 faraklata-10 faraklata-11 faraklata-12 faraklata-13 faraklata-14 faraklata-15 faraklata-16 faraklata-17 faraklata-18 faraklata-19

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer