Την Κυριακή 29/11/2015 το τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων διοργανώνει αγώνα μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό.
Αγώνας μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό…
Αθλητισμός
26/11/2015 | 17:00

Την Κυριακή 29/11/2015 το τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων διοργανώνει αγώνα μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα θα δοθούν στο ορφανοτροφείο “Ο Σωτήρ”, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνει και λαχειοφόρος αγορά για την προμήθεια αναλώσιμων υλικών για το νοσοκομείο Αργοστολίου.

Εκπρόσωποι των φοιτητών, ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Σωτήρης Πιέρρος βρέθηκαν στο στούντιο του ionian galaxy 90,8 και μίλησαν για την προσπάθειά τους στη Γιάννα Κουλουμπή. Είναι η τρίτη χρονιά που οργανώνεται ο συγκεκριμένος αγώνας, με την σημαντική βοήθεια του “Κεφαλληνιακού” και την ευγενή παραχώρηση του κλειστού γηπέδου “Αντώνη Τρίτση” από την ΚΕΔΗΚΕ.

Οι φοιτητές πάντως, ανάμεσα στα άλλα, εξέφρασαν και το παράπονό τους για το γεγονός πως η τοπική κοινωνία δεν έχει αγκαλιάσει όσο θα έπρεπε την προσπάθεια, αλλά και η βοήθεια των τοπικών αρχών δεν είναι η αναμενόμενη. Ωστόσο, ευχαρίστησαν θερμά τους χορηγούς του αγώνα, απλούς επιχειρηματίες και κατοίκους του νησιού που κάθε χρόνο ανταποκρίνονται όλο και περισσότερο.

Όλοι στο κλειστό γήπεδο του “Αντώνη Τρίτση” την Κυριακή 29/11/2015, στις 20:00 το βράδυ!

afisa-tei

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer