Μας επιτίθενται με εμπάθεια, με εν γνώσει τους αναληθή δημοσιεύματα, χωρίς επιχειρήματα, παρά μόνο με ύβρεις και συκοφαντίες
Ανακοίνωση του ΦΙ.Κ.Ο.
Πολιτική
24/10/2014 | 14:52

Δύο τοπικές ειδησεογραφικές σελίδες, από την αρχή της προσπάθειας των ΦΙ.Κ.Ο., μας επιτίθενται με εμπάθεια, με εν γνώσει τους αναληθή δημοσιεύματα, χωρίς επιχειρήματα, παρά μόνο με ύβρεις και συκοφαντίες.

Προσπαθήσαμε, εξαντλώντας την υπομονή και ανεκτικότητά μας, με δημόσιες απαντήσεις μας, να  σταματήσουμε την αήθη τακτική τους εναντίον μας, αποστέλλοντας μάλιστα στην υπεύθυνη της μίας εξ αυτών εξώδικο, όταν προέβη με δημοσιεύματά της σε «εργαστηριακό παράδειγμα» προσβολής της τιμής και της υπόληψής μας, αλλά μάταια.

Η «τυποποιημένη» απάντησή τους είναι πάντα, ότι τα «δημόσια πρόσωπα υποχρεούνται να ανέχονται κάθε είδος κριτικής». Ηθελημένα «αγνοούν» ότι, όταν η κριτική στα «δημόσια πρόσωπα» βασίζεται σκόπιμα σε ψεύδη και ύβρεις, είναι συκοφαντική και ηθικά και νομικά καταδικαστέα.

Στην περίπτωση της ένστασης του Δημοτικού Συμβούλου μας κ. Ηλία Παρίση και του υποψηφίου μας για την Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου κ. Γρηγορόπουλου, οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες ξεπέρασαν κάθε όριο:

Η πρώτη κατασκευάζει δικά της γεγονότα και πληροφορεί τους αναγνώστες ότι η ένσταση απορρίφθηκε  μία μέρα πριν το δημοσίευμά της (ενώ είχε απορριφθεί αρκετές ημέρες πριν) και έτσι «αναγκαζόμαστε» να προσφύγουμε στον ….. Άρειο Πάγο!

Η δεύτερη χλευάζει σαν τον χειρότερο ποδοσφαιρικό οπαδό τους ΦΙ.Κ.Ο., για την πρωτόδικη «ήττα» τους, διατυπώνει την ….. βαθυστόχαστη νομική άποψη ότι η απόρριψη μιας ένστασης είναι πάντα απόρριψη είτε γίνεται για λόγους «νομικούς» (;;;;) είτε «ουσιαστικούς» και ισχυρίζεται ότι, όπως γέλασε μαζί μας η Πάτρα θα γελάσει και η Αθήνα με την προσφυγή μας στον …. Άρειο Πάγο!

Είναι προφανές ότι ο εμπαιγμός της προσπάθειάς μας για την δικαστική αναγνώριση πρόδηλης αντισυνταγματικότητας νόμου, η παραπληροφόρηση για βασικά και αυταπόδεικτα γεγονότα, η εσκεμμένη (ή καταδεικτική απαιδευσίας;;) σύγχυση του Συμβουλίου της Επικρατείας με τον Άρειο Πάγο, προσβάλουν, όχι μόνο τους ΦΙ.Κ.Ο., αλλά και όλους τους Κεφαλλήνες διαδικτυακούς αναγνώστες.

Φοβόμαστε ότι οι δύο υπεύθυνες των ιστοσελίδων δεν μας αφήνουν άλλο δρόμο από την προσφυγή στην δικαιοσύνη.

Για την ώρα και ως μια τελευταία προσπάθεια να σταματήσει η απαράδεκτη αυτή κατάσταση:

α) Παραδίδουμε στην κρίση του αναγνωστικού κοινού της Κεφαλονιάς τα δύο αυτά site.

β) Καλούμε τον νομικό τους σύμβουλο, που προκύπτει από δημοσίευμα της μίας ιστοσελίδας και την υπογραφή του στο απαντητικό εξώδικο της άλλης, ως νομικός και πολιτικός να εξηγήσει στις υπεύθυνες τις βασικές, νομικές και ηθικές τους υποχρεώσεις.

γ) Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και τα στελέχη τους, να προσπαθήσουν για την εξάλειψη τέτοιου είδους φαινομένων από την τοπική δημοσιογραφία. Αλλιώς, σήμερα εμείς, αύριο αυτοί.

Από το γραφείο τύπου του ΦΙ.Κ.Ο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer