Το 37χρονο ανερχόμενο στέλεχος της τοπικής ΝΔ έκανε την μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας την εκλογή από τον, έμπειρο συνυποψήφιο του, Γεράσιμο Παγουλάτο με 25 έναντι 21 εκλεκτόρων.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ο Αντώνης Κατσιγιάννης νέος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Δημοφιλή
17/04/2016 | 13:25

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης νέου Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ στην Κεφαλονιά. Νέος Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Αντώνης Κατσιγιάννης. Το 37χρονο ανερχόμενο στέλεχος της τοπικής ΝΔ έκανε την μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας την εκλογή από τον, έμπειρο συνυποψήφιο του, Γεράσιμο Παγουλάτο με 25 έναντι 21 εκλεκτόρων σε σύνολο 49 (απουσίαζαν ο Βασίλης Ρουχωτάς και η Σοφία Λουκέρη) ενώ υπήρχε ένα άκυρο ψηφοδέλτιο. Και ενώ τη τελευταία εβδομάδα όλοι είχαν για φαβορί τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Αργοστολίου Μάκη Παγουλάτο, ο Αντώνης Κατσιγιάννης τελικά κέρδισε τη μάχη και είναι ο διάδοχος του επί δώδεκα χρόνια Προέδρου Βαγγέλη Λουκέρη.

Ο Γιώργος Κουρής ανάμεσα στους δύο υποψήφιους της ΝΟΔΕ

Ο Γιώργος Κουρής ανάμεσα στους δύο υποψήφιους της ΝΟΔΕ

Σημαντική ήταν τα τελευταία 24ωρα, στη νίκη Κατσιγιάννη, η συνεισφορά του αντιδημάρχου Κεφαλονιάς Διονύση Λυκούδη που είχε δείξει από την προηγούμενη βδομάδα την σημαντική αύξηση των δυνάμεων του σε όλες τις τοπικές «γαλάζιες» οργανώσεις του νησιού (ΔΗΜΤΟ).

kourhs_augoustatou

Στο οργανωτικό της ΝΔ στη Συγγρού εκφράζουν την ικανοποίηση τους γιατί σε όλη την Ελλάδα – και στην Κεφαλονιά – το ποσοστό ανανέωσης άγγιξε το 70% . Νωρίτερα, ο Γραμματέας Οργανωτικού Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης εξέφραζε «την ικανοποίηση του για την επιτυχή έκβαση των διαδικασιών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με αφορμή τις τελευταίες δημοσκοπήσεις δήλωσε ότι οι Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη την χώρα είναι ενωμένες, ανανεωμένες και κυρίως έτοιμες για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες και το θετικό κλίμα που υπάρχει αποδεικνύουν ότι σύντομα οι πολίτες θα κάνουν την Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κλίμα σήμερα στη «γαλάζια» κάλπη ήταν πολύ κάλο, διαψεύδοντας τις «κασσάνδρες» που μιλούσαν για τεταμένο κλίμα στα δύο «αντίπαλα» στρατόπεδα. Σε λίγο θα δημοσιοποιηθεί ανακοίνωση από τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς.

lukoudhs_katsigiannhs

Ενωτικός ο πολιτευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης ανάμεσα στους δύο μονομάχους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer