Aνέβασε τον αριθμό των βουλευτών που ζητούν συνέδριο στους 20 και συμπλήρωσε ότι η ΝΔ «οφείλει να συγκαλέσει το συνέδριο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία της Ν.Δ. αφήνει ο Δένδιας
dendias nikos
Πολιτική
06/03/2015 | 13:38

Aνοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος, σε περίπτωση που τεθεί θέμα αλλαγής ηγεσίας στη ΝΔ, άφησε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας μιλώντας στον Βήμα 99,5.

Ο ίδιος ανέβασε τον αριθμό των βουλευτών που ζητούν συνέδριο στους 20 και συμπλήρωσε ότι η ΝΔ «οφείλει να συγκαλέσει το συνέδριο».

Ασκώντας εμμέσως κριτική στην προεκλογική τακτική της ΝΔ είπε ότι «χάσαμε με 8,5 μονάδες από το ατύχημα», παραπέμποντας σε όσα έλεγε προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς, ότι υπάρχει ο κίνδυνος να συμβεί «ατύχημα» για τη χώρα, αν οι πολίτες προτιμήσουν τη ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω της ψήφου στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ΝΔ υπέστη μια δεινή ήττα και το λέω αυτό, διότι αμφισβητήθηκε. Υπέστη μια ήττα από ένα κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς, το οποίο πριν από ελάχιστα χρόνια είχε 3% και εμείς, προεκλογικά, το ονομάσαμε ατύχημα για τον τόπο, για να έχουμε και αίσθηση των αναλογιών. Από ένα κόμμα που θεωρούμε ατύχημα, πέραν και της κοινής λογικής, χάσαμε με 8,5 μονάδες διαφορά. Επ’ αυτών, εμείς θεωρούμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει γιατροσόφι μέσα από μισές δουλειές και έτσι η ΝΔ πρέπει να συγκαλέσει το ύπατο όργανό της, το συνέδριό της και να συζητήσει τον προγραμματικό της λόγο, τι έγινε λάθος και τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα».

Τόνισε πως ακόμα κι εάν καταρρεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δεν μπορεί να απευθυνθεί πειστικά στην κοινωνία.

Για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τη μετανάστευση είπε πως «πάμε σε μη πολιτική και είναι χειρότερο. Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή, να αμολάνε ανθρώπινες ψυχές στο κέντρο της Αθήνας, να γίνονται έρμαιο των εμπόρων ναρκωτικών και επειδή δεν έχουν τρόπο να ζήσουν να γυρίσουν πίσω στην εγκληματικότητα, θα μας φέρουν πίσω εκεί όπου παρελήφθη από εμένα η κατάσταση τον Ιούνιο του 2012. Είναι λάθος. Παρακαλώ την κυβέρνηση να το ξανασκεφθεί. Δεν είναι αυτό πολιτική. Είναι απλώς λάθος». alivizatos_dendias

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer