Ο μικρός αυτός διάλογος του τίτλου ταιριάζει γάντι στον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπάστες ξανά», Γεράσιμο Δημητράτο, που κατήλθε στις εκλογές με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Απετάξω το ΣΥΡΙΖΑ;;; Απεταξάμην!
Πολιτική
06/02/2016 | 13:39

Ο μικρός αυτός διάλογος του τίτλου ταιριάζει γάντι στον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπάστες ξανά», Γεράσιμο Δημητράτο, που κατήλθε στις εκλογές με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, στο πλαίσιο ενός διαλόγου με τον αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη, δήλωσε πως δεν στηρίζει πια το ΣΥΡΙΖΑ και δεν το έκανε ούτε και στις τελευταίες εθνικές εκλογές.
Ο κ. Δημητράτος έδωσε το παρόν και στην μεγάλη πορεία της Πέμπτης, φωνάζοντας κι αυτός συνθήματα κατά της άγριας πολιτικής που θέλει να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο φορολογικό και ασφαλιστικό.
Με λίγα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πια αντιπροσώπευση στο Δημοτικό Συμβούλιο… Όσο για τον κ. Δημητράτο, εμείς του ευχόμαστε «και εις ανώτερα»! Μεγάλο πράγμα να συνειδητοποιείς τα λάθη σου και να βλέπεις την αλήθεια!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer