Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, βρίσκει τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά, έτοιμο για τις μάχες του τόσο στους άνδρες όσο και στους εφήβους
Αποστολές στην Πάτρα για Άνδρες και Εφήβους του ΑΣΚ
Αθλητισμός
13/01/2017 | 10:58

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, βρίσκει τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά, έτοιμο για τις μάχες του τόσο στους άνδρες όσο και στους Εφήβους.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες του ΑΣΚ θα αγωνιστούν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στα Ροΐτικα (2μ.μ.), κόντρα στην Παραλία, ευελπιστώντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα  της βαθμολογίας.  Η προσπάθεια για την ομάδα μας συνεχίζεται, με πίστη και συγκέντρωση για την επίτευξη των στόχων που είναι η είσοδος στα πλέι οτ της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Παράλληλα, αγωνιστική δράση περιμένει και το Εφηβικό τμήμα της ομάδας μας, η οποία έχει επιτύχει την είσοδό της στο Final 6 του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, οι ταλαντούχοι αθλητές του Μανώλη Δούλια, θα δώσουν τον τελευταίο – διαδικαστικού χαρακτήρα – αγώνα τους στην β’ φάση αντιμετωπίζοντας στη 1μ.μ. στο κλειστό της Περιβόλας την Προοδευτική.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer