Αθλητές του ΑΣΚ θα δοκιμαστούν στο Κλιμάκιο Δυτικής Ελλάδας
Αποστολή εκτός έδρας για τον πρωτοπόρο ΑΣΚ
Αθλητισμός
21/11/2014 | 11:17

Άλλο ένα σημαντικό, όσο και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι περιμένει τους άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά την Κυριακή.

Ο πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η σύλλογός μας αντιμετωπίζει την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. στο κλειστό της Κάτω Αχαγιάς την Α.Ε.Λ. και θα επιδιώξει να φτάσει σε μία ακόμη επιτυχία και να κάνει το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου, βγάζουν σε κάθε παιχνίδι το «μέταλλο» του νικητή και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.

Σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση περιμένει και τους Εφήβους του ΑΣΚ, οι οποίοι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑ-Η θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στη  1μ.μ. στην Πάτρα τον Απόλλωνα.

Αθλητές του ΑΣΚ θα δοκιμαστούν στο Κλιμάκιο Δυτικής Ελλάδας

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική σάλα του κλειστού «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας, θα παρευρεθούν δύο αθλητές μας από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου (Παίδες) για να προπονηθούν και να αξιολογηθούν στο Κλιμάκιο Δυτικής Ελλάδος, κάτω από τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητών Κώστα Μίσσα, Γιώργου Λιμνιάτη και Ιωάννη Ελευθεριάδη.

Οι αθλητές που θα δώσουν το παρών, είναι ο Γιάννης Μουίκης και ο Κωνσταντίνος Γιαννάτος.

 

 

 

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer