Ο Μηνάς Χατζησάββας έζησε μέσα στο θέατρο και σφράγισε με την ερμηνεία του σπουδαίους ρόλους. Αλλά ένιωθε πιο τυχερός που στη ζωή μπόρεσε και ερωτεύτηκε
Αποχαιρετισμός στον Μηνά Χατζησάββα, έναν πρίγκιπα του θεάτρου
Κινηματογράφος
01/12/2015 | 10:57
Ο Μηνάς Χατζησάββας έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας έπειτα από νοσηλεία μίας εβδομάδας …στον «Ευαγγελισμό» με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, φίλους και συνεργάτες που είχαν ιδρώσει στο ίδιο θεατρικό σανίδι και είχαν μοιραστεί τις ίδιες ευχάριστες και δύσκολες στιγμές της τεράστιας καλλιτεχνικής του πορείας.

«Δεν μου είναι εύκολο να μιλήσω αυτήν τη στιγμή, θα τον θυμάμαι πάντα», είπε στο protothema.gr με δάκρυα στα μάτια η συνάδελφός του και για χρόνια γειτόνισσα του, ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη.

‘Ενας άλλος γείτονας του, ήταν και ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος μας είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένας γλυκός άνθρωπος και σπουδαίος ηθοποιός. Για χρόνια ζούσαμε στην ίδια πολυκατοικία. Νιώθω μεγάλη θλίψη και θέλω να τον θυμάμαι καλά».

«Δεν έχω λόγια, μόνο σιωπή. Τι να πω; Ότι τον αγαπούσα; Πολύ καλός ηθοποιός και πολύ καλός φίλος», μας δήλωσε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

«Χάθηκε ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένας σπουδαίος φίλος. Θα τον θυμάμαι για πάντα», ήταν το μήνυμα του Γρηγόρη Βαλτινού, ενώ η ηθοποιός Ιωάννα Παππά μας δήλωσε συγκινημένη: «Τον αγαπούσα πάρα πολύ».

«Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε, δεν θέλω να πω κάτι άλλο», είπε στο protothema.gr o ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος και η Παναγιώτα Βλαντή αρκετά συγκινημένη από το άκουσμα της είδησης δεν μπορούσε πιστέψει τον άδικο χαμό του.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer