Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 15 Ιουνίου το 13ο τουρνουά "Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή" στα Κουρκουμελάτα.
Απόλυτη επιτυχία στο τουρνουά του ΑΣΚ «Γ. & Μ. Βεργωτή»
Μπάσκετ
17/06/2014 | 20:06

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 15 Ιουνίου το 13ο τουρνουά “Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή” στα Κουρκουμελάτα, προς τιμήν των δύο μεγάλων ευεργετών του νησιού, που σηματοδοτεί και την ολοκλήρωση της φετινής μπασκετικής σεζόν στα τμήματα υποδομή του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά.

Στο τουρνουά συμμετείχαν, εκτός από τα τμήματα υποδομής του ΑΣΚ, τα τμήματα υποδομής του ΝΕΟΛ, αλλά και ομάδα από την ευρύτερη περιοχή της Λειβαθούς.

«Ο τίτλος που γράψαμε πριν το γεγονός αντικατοπτρίζει αυτό που ζήσαμε σήμερα.

Είχαμε πει οτι επενδύουμε στις αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων» ήταν τα λόγια του Γενικού Διευθυντή του ΑΣΚ Θανάση Μουίκη και συνέχισε: «Το τουρνουά Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή αποτελεί πάντα μία όμορφη γιορτή στο τέλος της σεζόν. Είναι κάτι το διαφορετικό που τα παιδιά πάντα θα το θυμούνται. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν από 6 έως 12 ετών χαίρονται αυτή τη γιορτή και εμείς χαιρόμαστε να επενδύουμε σε αυτές τις αναμνήσεις.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω του ίδρυμα “Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή” που για μία ακόμη χρονιά συνεισέφερε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση και του φετινού τουρνουά».

Όλα τα παιδιά χάρηκαν την συμμετοχή τους στο τουρνουά και το γεγονός ότι έπαιξαν μπροστά στα μάτια των γονιών του. Μετά το τέλος του τουρνουά, έγιναν απονομές σε όλα τα παιδιά. Τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος , ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ Θανάσης Μουίκης και ο προπονητής του ΝΕΟΛ Μάρκος Τζουγανάτος.

Τα πυροτεχνήματα ολοκλήρωσαν την όμορφη γιορτή που στήθηκε και φέτος στα Κουρκουμελάτα.

tournoua_basket1 tournoua_basket3 tournoua_basket5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer