Σήμερα με τον εσπερινό ξεκινούν οι λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις. Αύριο γιορτάζει το Αργοστόλι.
Από τη Γέφυρα θα περάσει η εικόνα της Δραπανιώτισσας
Εκκλησία
23/09/2014 | 13:27

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι μετά από επαφές που πραγματοποίησε με την κατασκευαστική εταιρία «Μαρούλης» μας έδωσε ευγενέστατα την άδεια να κάνουμε χρήση της γέφυρας κατά την ημέρα της λιτανείας στης Παναγίας. Επισημαίνουμε ότι από την γέφυρα θα διέλθουν μόνο ο θρόνος ,οι μεταφορείς,ο Ιερός Κλήρος, οι ψάλτες και αντιπρόσωπος του Δήμου. Όλοι οι υπόλοιποι ακόμη και οι επίσημοι θα μετακινηθούν οδικώς προς Σισσιώτησσα. Για δε τους πιστούς που δεν θα έχουν μεταφορικό μέσον θα υπάρχει λεωφορείο του ΚΤΕΛ όπως ακριβώς το εορταστικό πρόγραμμα αναφέρει.

Ευχαριστούμε για την απόφαση και την ευσεβή πράξη τους την κατασκευαστική «Μαρούλης» και τη ευχόμαστε δύναμη και πάντα υγεία.

ΤΡΙΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΩΡΑ 7.30 μ.μ.

Μέγας εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ. Σπυρίδωνος.

ΤΕΤAΡΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΩΡΑ 8.00 π.μ.

Αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου μητροπολίτου κ. Σπυρίδωνος.

ΏΡΑ 6.00 μ.μ.

Ιερά παράκληση και εκκίνηση της λιτανείας της ιεράς εικόνας προς τον Ιερό Ναό Άγίου Σπυρίδωνος (μέσω γέφυρας ,μόνο ο θρόνος ,οι ιερείς και οι ψάλτες.Οι υπόλοιποι θα μετακινηθούν προς την Σισσιώτισσα οδικώς).

Καθημερινά ώρα 8.00 π.μ θα ψάλλετε ο Όρθρος και η θεια λειτουργία και 7.30 μ.μ ο παρακλητικός κανών της Θεοτόκου μετά θειου κηρύγματος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01 ΟKΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΩΡΑ 6.00 μ.μ.

Ιερά παράκληση και εκκίνηση της λιτανείας της ιεράς εικόνας προς το Δράπανο από τον Ιερό Ναό Άγίου Σπυρίδωνος μέσω Λιθοστρώτου Δεβοσέτου, γέφυρα (μόνο ο θρόνος, οι ιερείς και οι ψάλτες. Οι υπόλοιποι θα μετακινηθούν προς το Δράπανο οδικώς).

epitafeios_drapanos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer