Όπως και τη φετινή χρονιά θα εκτελείται ένα δρομολόγιο κάθε Τρίτη
Από τον Ιούνιο του 2015 τα δρομολόγια της Air Berlin στην Κεφαλονιά
Πρωτοσέλιδα
15/10/2014 | 09:36

Η αεροπορική εταιρεία Air Berlin και η θυγατρική της Fly Niki ανακοίνωσαν το πρόγραμμα τους για το 2015 από τη Βιέννη προς όλους τους καλοκαιρινούς προορισμούς τους ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και τα νησιά του Ιονίου.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα για την επόμενη χρονιά θα έχει ως εξής:

-Προς την Κέρκυρα οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 31 Μαρτίου αρκετά νωρίς σε σχέση με προηγούμενες περιόδους αρχικά με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα ενώ προς τα τέλη Μαΐου θα προστεθεί και ένα δεύτερο κάθε Σάββατο.

-Προς τη Ζάκυνθο η πρώτη πτήση είναι προγραμματισμένη για την 1 Μαΐου ενώ από τις 11 του ίδιου μήνα και μετά και έως την ολοκλήρωση του προγράμματος τον Οκτώβριο θα εκτελούνται σε εβδομαδιαία βάση τρείς πτήσεις Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή ενώ μέχρι και εφέτος είχαμε συνολικά δύο.

-Προς το αεροδρόμιο του Ακτίου θα πραγματοποιείται μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τρίτη με την αρχή να γίνεται στις 5 Μαΐου.

-Τέλος όσον αφορά το νησί μας το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου και όπως και τη φετινή χρονιά θα εκτελείται ένα δρομολόγιο κάθε Τρίτη.

Έτσι λοιπόν θετικές διαφοροποιήσεις παρουσιάζουν τα προγράμματα προς την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο ενώ σταθερά είναι εκείνα προς το Άκτιο και την Κεφαλονιά.

Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι τη φετινή περίοδο οι αφίξεις από την Αυστριακή αγορά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα παρουσίασαν πτώση κατά 4,25% σε σύγκριση με το 2013 κάτι που αποδεικνύει ότι χρειαζόμαστε να αναλάβουμε πιο ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την προβολή της Κεφαλονιάς στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Τα ταξίδια και οι συναντήσεις των τοπικών αρχών του τουρισμού του νησιού μας σε σύγκριση με το 2013 κάτι που αποδεικνύει ότι χρειαζόμαστε να αναλάβουμε πιο ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την προβολή της Κεφαλονιάς στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Τα ταξίδια και οι συναντήσεις των τοπικών αρχών του τουρισμού του νησιού μας δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχουν αποφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα καθιστώντας μας ουραγούς σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά του Ιουνίου.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer