Σφράγισαν την πρόκριση στην τελική φάση (final-6) των καλύτερων ομάδων της περιφέρειας
 Ασταμάτητοι οι Έφηβοι του ΑΣΚ με το σπαθί τους στα τελικά! 
Αθλητισμός
15/01/2017 | 10:36

Με τον πιο πανηγυρικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της Β φάσης του Πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΚΑΗ, η εκπληκτική κατά γενική ομολογία  φετινή ομάδα του Α.Σ.Κεφαλονιά, καθώς επικράτησε άνετα εκτός έδρας επί της Προοδευτικής Πατρών με σκορ 62-41, σφραγίζοντας έτσι και μαθηματικά την πρόκριση στην τελική φάση (final-6) των καλύτερων ομάδων της περιφέρειας.

Έτσι θα βρεθεί στην κλήρωση της Τρίτης μαζί με τις κορυφαίες ομάδες του:

Προμηθέα Πατρών, Έσπερου, Απόλλων Πατρών, Ηρακλή Πύργου και ΣΦΗΚΑ.

Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για τους ταλαντούχους νεαρούς του Μανώλη Δούλια, που με συνεχή πίεση και καλό passing gane από νωρίς εξασφάλισαν ένα προβάδισμα στο σκορ, που διατήρησαν μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, απέναντι σε μια πολύ ικανή και ανταγωνιστική ομάδα.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την εξαιρετική εμφάνιση του Α. Τραυλού (26 πόντοι και 12 ριμπάουντ σε 30 λεπτά συμμετοχής), για την θετική παρουσία όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν και κυρίως για την (πρώτη) εμφάνιση των νεαρών Θ. Μανίκα, Γ. Γκαβού, και Λ. Καββαδία που προέρχονται από την παιδική ομάδα του ΑΣΚ, καθώς απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν επάξια και στην εφηβική ομάδα, αφήνοντας έτσι υποσχέσεις για το μέλλον.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-20 13-32, 28-46, 41-62

ΑΣΚ (Μανώλης Δούλιας): Παγουλάτος 3 (1), Γιαννάτος 9 (1), Μανίκας 1, Γκαβός, Ντεράι, Παυλάτος 4, Χατζής 6, Μουικης 13, Καββαδίας, Τραυλός 26.

Την αποστολή συνόδευσε ο έφορος Γ. Γιαννάτος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer